Egy szeptember végi október eleji születésü babát hogyan kell öltöztetni amikor hazahozzuk a korházból?
Figyelt kérdés
body + rugdalózó + sapka + pléd + babahorozó elég? elsö babás vagyok.2012. máj. 5. 05:37
1/7 anonim válasza:
Én szeptember 25 vagy október 2-án szülök.És jó kérdés,mibe kell.Szerintem akkor is 45fok lesz még,szóval elég amit felsoroltál.
2/7 A kérdező kommentje:
én okt.9-re vagyok kiírva
2012. máj. 5. 07:52
3/7 anonim válasza:
Ha viszont csak 13 fok lesz, akkor nem lesz elég. Készülj több rucival, előtte már jobban fogod látni, milyen idő várható. Most még korai bármit kiválasztani:)
4/7 anonim válasza:
Mi a body kivételével pont így hoztuk haza október elején a fiunkat (a csecsemősnővérek nem engedték ráadni a body-t, de akkor rövidujjas meleg idő volt), és csak az autóig vittük vagy kétszáz métert. Egy hétre rá alig volt tíz fok, így az első levegőztetésekre alaposan fel kellett öltöztetnem.
5/7 anonim válasza:
Messze van még ráérünk dönteni mert lehet 40 fok lesz de lehet csak 5..(( ilyen hülye időjárás mellett nem lehet előre készülni!!!
6/7 anonim válasza:
Én is szeptember végére vagyok kiírva-a 3. gyerkőccel-de még nem gondolkoztam ezen,mert fene tudja milyen lesz az idő.Különben amit felsoroltál az jó(amennyiben nem lesz jó idő).Mondjuk én nem pléd,hanem overál(vastagabb pamut)párti vagyok,de az most másodlagos.
7/7 anonim válasza:
Szerintem készülj egy negyven fokos (bady, rugi kissapka) és egy 5 fokos ( bady rugi, zokni v harisnya, kis kocsikabát, sapi, takaró) hőmérsékletre is.
Mi okt 1-re várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!