Kismamák! Ki fog szülni a Jahn Ferenc kórházban szeptember-október tájékán?
Hogy vagytok?
Megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat.
Helló!
Nem kell bemutatnod a kórházat,ott dolgoztam a szülészeten:)
Van már két gyermekem,őket természetesen ott szültem.
Nem is az volt a kérdésem,hogy milyen a szülészet,csak érdeklődöm,ki fog ott szülni és mikor:)
Amúgy nekem csak jó tapasztalataim vannak,lehet azért mert kolléga voltam-vagyok?
Én jelenleg még csak ici pici terhes vagyok,de jó lenne öszeszedni azokat a kismamikat akik ugyan úgy szeptember végén fognak szülni.
Nekem nincs fogadott orvosom,sosem volt,szülésznőből meg tulajdonképp bármelyiket szívesen venném,mindet ismerem,és korrektek.
Hogy a csecsemősök kissé bunkók,hát igen,ők egy nagyon régóta összeszokott csapat,ilyen a stílusuk,de velem ők is tök normálisak.
2001 ben 2 ágyas szobába kerültem,pedíg nem kértem,csak ugye nem csesztek ki volt kollégával.
2006 ban simán betettek az alapítványi szobába,pedíg azt sem kértem,de kiélveztem,hogy nem kell érte fizetnem:)
Szóval attól függetlenül,hogy elég lerobbant és piszkos kórház,a szülészet,gyermekágy,újszülött osztály,szülőszoba teljesen szuper.
Szia
november 4. vagyok kiirva...de hát ki tudja...lehet akár hamarabb is.
Fekete Ildikó lesz a szülésznö, és Dr kollár Zoltán a dokim ö elvileg csak bejár oda.
tudsz rólluk valamit?
egyébként örülök hogy ilyeneket irtál a korházról...nagy csodát nem várok probálok álltalában nem nyávogni minden apróságon...csak egy a lényeg ..jo kezegben legyünk hozzáértö orvosokkal
Szia!
Szeptember 09-re vagyok kiírva, ott fogok szülni. :)
Amúgy láttam a szülészetet és a gyermekágyas osztályt is, én nem értem, miért lehetett ilyen rossz tapasztalata az 1. válaszolónak, szerintem is nagyon szuper. A szülőszobáknak egyáltalán nincs "ijesztő", "kórházi" hangulata, szerintem nagyon otthonos, teljesen elégedett vagyok így előre is. Akikkel eddig találkoztam szülészek, ők is nagyon kedvesek, a gyermekágyasoknak meg 25 felé kell szakadniuk, nem csoda, ha néha kicsit mufurcok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!