Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most már soha nem fogok tudni...

Most már soha nem fogok tudni aludni egy jót?

Figyelt kérdés

31+5 hetes kismama vagyok, és egyszerűen sehogy nem jó aludni. Vagy meleg van, vagy csak nem bírok aludni, most ráadásul a másfél évesemtől elkpatam egy kis náthát, fáj a torkom, folyik az orrom, a gyomorsavam is állandóan a torkomban:(:(:

Ez már így lesz végig???

2012. jún. 30. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de én sem alszom már napok óta...S A meleg miatt sem, meg egyébként sem kapok levegőt.

Ez már így lesz végig sajna, én már szültem nyáron, akkor is ez volt. Kitartás!

30 hkm

2012. jún. 30. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen időszak, néhány nap alatt visszaállt a rendes kerékvágásba minden!

39 hkm

2012. jún. 30. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szükségszerű, hogy így legyen. Próbálj meg lazítani egy kicsit elalvás előtt, igyál egy pohár langyos tejet. Tegyél a szobába egy ventillátort, ha nem túl hangos..
2012. jún. 30. 12:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Klímán van, azzal szoktuk lehűteni, de úgy sem jó!!!

Komolyan mondom ez a meleg kikészít:( Első babám novemberi fele annyit nem szenvedtem vele,mint most. És a java még hátra van:(:(

Délután sem bírok aludni, egyszerűen nem megy, este is legalább éjfél mire elalszom:(:( De addigra már 20szor váltottam pózt, feküdtem takaróra, szopipárnára, de nem jó sehogy:(:(:(

2012. jún. 30. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor ez egy darabig így lesz.

Kitartást.

(a legrosszabb nyáron nagy terhesnek lenni:S)

2012. jún. 30. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:

:o)

Én 33 hetes vagyok, és nekem is a nagyfiam novemberi :o)

Én mindig is bírtam a meleget, kánikulát, sokkal jobban szeretem a nyarat, mint a telet, vagy hogy kicsit is fázzak. De ezek a mostani kánikulai éjszakák engem is néha kikészítenek. Volt, hogy én sem tudtam aludni, de vannak éjjelek (mint pl. a mai is) hogy tök jól aludtam, a baba valahogy úgy helyezkedett, hogy még megfordulni is simán megtudtam, nem fájt, nem nyomott, nem rugdosott, aludt ő is.

Van, hogy az egyik oldalamról csak úgy tudok átforudlni a másikra, hogy előszőr nagy nehezen hanyattfekvésbe hozom magam, aztán a hasamat is átpakolom, majd csak utána fordulok oldalra, szintén átpakolva a babót is... nem tudom mitől függnek ezek. A napközbeni melegeket én bírom, bár még csak most szereztünk be ventilátort, holnap meg megyünk nyaralni, dehát a Balcsin sem lesz 35 foknál hidegebb....

Én inkább álomkóros vagyok mostanában, egy nap délelőtt és délután is szinte csukódik a szemem és már alszom is 1-1,5 órát.... A betegségekből nekem kijutott télen, elég is volt, nemcsak megfázások voltak, hanem komolyabbak, ezért abból már nem is kérek....

Jobbulást, és kitartást erre a pár hétre!!

2012. jún. 30. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Vígasztaljon az a tudat, hogy ha majd meglesz a babád, még ennyit sem fogsz tudni aludni :)
2012. júl. 1. 00:54
 8/9 anonim ***** válasza:

én is csak vígasztalni tudlak :D

eleinte azért nem aludtam mert azelőtt hason aludtam és nehezen szoktam az oldalamra

aztán meg hányinger még éjjel is rámjött

aztán egész jó volt

aztán egyfolytában pisilnem kell

most meg ez a meleg is...

kitartást

a jövőre tekintve,

azért nem fogsz aludni, mert a kicsi ébreszt :D

2012. júl. 1. 05:28
 9/9 anonim ***** válasza:
ja és nem tettem hozzá , hogy néha azért nem aludtam, mert arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim, na az volt aztán a tuti :D
2012. júl. 1. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!