Mikor fogok tudni aludni?
Dehogy vagy!Kell az energia.Én ezen a téren is nagyon szerencsés vagyok-most 3nappal a kiírt időpont előtt is viszonylag jól alszom,és szinte panaszmentes vagyok :-P
Próbáltál már féloldalt egy viszonylag lapos párnát a hasad/csípőd alá téve aludni?Nekem még ez vált be.Vagy félig ülve?Kitartás,lassan vége,és ha megszületik a baba,akkor majd alszotok együtt :-D
Én is így voltam a terhesség alatt, állandóan pisilni játam, éjjel 4-5-ször, aztán meg nem bírtam visszaaludni csak 1-2 óra múlva. Aztán a végén a pocak méretem miatt is felkeltem.
Aztán mikor már meglessz a babád, akkor miatta nem fogsz aludni. Az én kisfiam már 9 hónapos, és éjjel még egyszer(van amikor kétszer), felébred enni. Másfél éve nem aludtam át egy éjszakát sem.
Úgyhogy a válaszom a kérdésedre az, hogy még sokáig nem fogsz jót aludni!
Ne haragudj, nem akartalak elkeseríteni, de ez van.
Könnyű szülést, és boldog babázást kívánok neked.
2 gyerek anyukája
Szia!
Én is alig látok néha az álmosságtól, pedig még a java hátravan. De nekem legalább vannak esték mikor tudok aludni. Legtöbbször ülve próbálkozom, és mikor már majdnam alszom akkor dőlök az egyik oldalra. De jobb oldalon ugye nem ajánlott aludni, csak a bal oldalon, de legtöbbször mindegy melyik oldalon fekszem mindegyiken rúg. Szóval nem könnyű. A másik ami még kellemetlen, hogy ülve viszont nem kapok levegőt, csak ha teljesen kihúzom magam.
De kitartás, ha itt lesz a baba Ő biztos jó alvó lesz, és majd alszunk vele!:-)
Boldog babavárást: 31 hetes kismama
Én az első 10-11 hétben nagyon jól aludtam túl jól és túl sokat.Most nem bírok se így se úgy nem jó.
Próbálj oldalt aludni úgy, hogy egy duci párnát becsúsztatsz féliga derekad alá félig a két lábad közé.Ez nekem egyenlőre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!