Jobb vesémben pyelon tágulatot találtak. Az éjjel már próbáltam a bal oldalamon aludni, ami ugyan tudom, h a babónak is jobb, de nekem elég kényelmetlen. Azért erősen próbálkoztam (meg fogok is). Ezen kívül tudok még vmivel segíteni a helyzeten?
A térd,könyök helyzet abba segit,hogy tehermentesiti a pócakot.Nekem ül a kiscsi a hasamba,és a súly a hasam alján van,és attól is lehet a vesetágulat.Sokat kell inni.Én beszélgetem a többi kórházban lévő kismamikkal,legtöbbnek volt vesetágulata,ők rendszeres csinálták a térd,könyök pózt és ittak vesetisztitó teát.El is mult nekik a tágulat.Álitólag minden terhességnél van vesetágulat.Nekem lábam,kezem dagad,fólyamatosan mérem vérnyomásom mert ha 150 fölé megy az igen nagy baj.Meg arra kell vigyázzni nehogy vesemednce gyulladásba menyen átt a vesetágulat.Én minden héten megyek védőnőhöz ő elenörzi nincs-e gyulladásom,meg a kicsi szívhangják meg hallgasa.Nem rég jöttem kikórházból ezzel a vese
gondokkal.Azt is mondták nagyon sokat kell piheni,én be is tartom bár nagyon rossz ez igy:(Minél elöbb gyógyulj meg azt kivánom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!