Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást se hagy a jobb oldalán...

Mást se hagy a jobb oldalán aludni a babája? Ez miért van?

Figyelt kérdés
a neten is olvastam, hogy orvosok mondták, hogy a bal oldalon a legjobb aludni. Úgy látszik ezt a babám is olvasta, mert ő se hagy a jobbon :-). Ez miért lehet? Ráadásul 27 hetes vagyok, már háton se tudok feküdni, így rettenetesen elzsibbadok reggelre. Van valami módszeretek, hogy hogy lehetne mégis forgolódni kicsit? Hetek óta nem tudom kialudni magam emiatt, pedig most kéne pihenni, amíg még lehet.
2010. ápr. 12. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 37. héten vagyok, de ez nálam is így van. De sajnos nem tudom miért.
2010. ápr. 12. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,nekem is igy volt hogy addig boxolt amig át nem fordultam.Kb 1 hete vettem észre hogy a bal oldalamon nem tudok aludni,mert szinte fáj,elnyom a baba,és csak a jobb oldalon kényelmes.Lehet átfordult volna a másik oldalra?35 hetes kismami
2010. ápr. 12. 07:29
 3/5 A kérdező kommentje:
ez tényleg érdekes. Én is ahogy a jobb oldalra fordulok, akkorákat elkezd ütni-rúgni, mint soha máskor.
2010. ápr. 12. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a szoptatós párnát,én 20 hetesen vettem és nem bántam meg,imádom!Kényelmes vele a fekvés,alvás,ha forgolódni kell viszem magammal:-)ÉN általában többször is forgolódom már,de igy általában könnyebb az alvás.A 35 hetes kismami
2010. ápr. 12. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, úgyis most tervezek venni.
2010. ápr. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!