Mennyit szántok babakocsira?
19-es vagyok, és én nem pontozok. :)
Szerintem mindenki tudja, hogy mennyit enged a pénztárcája, ehhez mérten kell megtalálni a megfelelő kocsit. :)
Mi márkásat vettünk, de használtan, mert újonan ezt a minőséget nem engedhettük volna meg magunknak. Aki megteheti az meg nyugodtan vegye meg, én is megvenném, ha lenne rá keret. Itt nem az a lényeg, hogy ki mennyit szán kocsira, hanem hogy jó kocsit vegyünk annyiért, amennyit rá tudunk áldozni. Ki többet, ki kevesebbet.
Mi ezt a fajtát vettük: [link]
Fele ennyibe került, mert akiktől vettük csak az udvaron használták, aludt benne a baba. Még a kerekein sem látszik a használat.
35-ös, én a 19-es vagyok megint, nem értelek!
Én is a városban lakom, bkv, gyaloglás, vásárlás, 3. emelet és nincs lift és 3 gyerek. Azért mert ő az udvaron tartotta a kocsit, nem azt jelenti, hogy oda is való. Nagy felfújható kerekei vannak, nagyon kényelmes, nem nehéz...stb. Csak azt írtam, hogy lehet találni nagyon jó kocsit, ami az igényeknek megfelel nagyon jó áron is.
37-es, félre értettél, én arra írtam, hogy másak a funkcionális igények egy családi háznál, ahol eltologatod az utcán, nem kell lépcsőzni és belvárosi boltokba betolni a járgányt. Szerencsére nekem nem kell tömegközlekednem. Én is használtan vettem, de nagyon utánajártam, hogy kényelmes legyen, strapabíró és ne zörögjön még a belvárosi macskaköveken sem és tartsa az értékét. Mindenkinek más az igénye és más a pénztárcája, olvasd el még1x ha nem érted miért drágább használ babakocsit vettem. A kérdező erre volt kíváncsi.
40 hetes kismama
hál istennek nem az utolsó pénzeinkből kell venni a babakocsit, de azért én sem veszek 100-200-ezerért babakocsit. oké ,hogy használni fogjuk egy jó darabig.
én olyat vettem ,ami ilyen többfunkciós, az volt 50-ezer
autósülés, de babakocsi lábára szerelhető és tolható, aztán az a mózeskosaras, ami ültethető is.
ilyen a mienk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!