Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szántok babakocsira?

Mennyit szántok babakocsira?

Figyelt kérdés
Összeget...
2012. jún. 30. 09:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lepontozni azokat,akik szerint érdemesebb többet áldozni egy babakocsira.Így legyen az embernek véleménye...elég szomorú! :(
2012. jún. 30. 15:21
 32/41 anonim válasza:
Mi Peg Peregot vettünk 220 000-ért.
2012. jún. 30. 15:21
 33/41 anonim ***** válasza:

19-es vagyok, és én nem pontozok. :)

Szerintem mindenki tudja, hogy mennyit enged a pénztárcája, ehhez mérten kell megtalálni a megfelelő kocsit. :)

Mi márkásat vettünk, de használtan, mert újonan ezt a minőséget nem engedhettük volna meg magunknak. Aki megteheti az meg nyugodtan vegye meg, én is megvenném, ha lenne rá keret. Itt nem az a lényeg, hogy ki mennyit szán kocsira, hanem hogy jó kocsit vegyünk annyiért, amennyit rá tudunk áldozni. Ki többet, ki kevesebbet.

Mi ezt a fajtát vettük: [link]

Fele ennyibe került, mert akiktől vettük csak az udvaron használták, aludt benne a baba. Még a kerekein sem látszik a használat.

2012. jún. 30. 15:37
 34/41 anonim ***** válasza:
0 forintot szántunk a babakocsira. A párom bátyáéknak már nem kell, így félre van téve (plusz egy drágább sportkocsi az öcséimtől), de van egy olyan érzésem, hogy nem fogjuk sokat szanálni. A mi környékünkön borzalmasak az útviszonyok, én sem vagyok túl sportalkat, hogy az 5-re cipeljem fel a kocsit, így vettünk egy rugalmas kendőt, amikor nagyobb lesz, akkor pedig mei tai-t fogunk használni. 12 és 16 éves voltam, amikor az öcséim születtek, és egy életre megutáltam a babakocsikat, pedig hiper szuper, marha drága kocsijuk volt, de mit sem ért, ha nincs járda, és rosszak az útviszonyok. Utáltam emelgetni, ha lépcsőzni kellett. Ma a család majd összedobja egy új kocsira a pénzt a "szegény, hátrányos helyzetű, babakocsitlan" gyereknek, ha ők akarják tologatni :D
2012. jún. 30. 15:42
 35/41 anonim ***** válasza:
37%
40 hetes kismama vagyok, azért az más kategória, amikor csak az udvarban kell altatni a babát és más itt a városban, ahova mondjuk én gyerekestől, babakocsistól fogok menni vásárolni és mivel gyalog is elérhető távolságra vannak parkok, Mecsek, gyerekorvos stb, nekem nem mindegy, miben zötyögtetem a gyerekem és a szülőknél sem mindegy, nekik miért kellene szenvedni egy silány babakocsival?
2012. jún. 30. 16:16
 36/41 anonim ***** válasza:
Mi tavaly 70 ezerért vettünk egy 3 funkciós hauck-ot újonnan,, végülis nem igazán vált be, úgyhogy pár hete eladtuk fele áron és abból a pénzből vettünk egy quinny sportbabakocsit használtan. Akkor azért nem vettünk használtan, mert túl sok kritériumnak kellett volna megfelelnie és ezért élőben is akartuk látni (a környezetünkben meg senki nem árulta a sajátját).
2012. jún. 30. 17:09
 37/41 anonim ***** válasza:

35-ös, én a 19-es vagyok megint, nem értelek!

Én is a városban lakom, bkv, gyaloglás, vásárlás, 3. emelet és nincs lift és 3 gyerek. Azért mert ő az udvaron tartotta a kocsit, nem azt jelenti, hogy oda is való. Nagy felfújható kerekei vannak, nagyon kényelmes, nem nehéz...stb. Csak azt írtam, hogy lehet találni nagyon jó kocsit, ami az igényeknek megfelel nagyon jó áron is.

2012. jún. 30. 18:32
 38/41 anonim ***** válasza:

37-es, félre értettél, én arra írtam, hogy másak a funkcionális igények egy családi háznál, ahol eltologatod az utcán, nem kell lépcsőzni és belvárosi boltokba betolni a járgányt. Szerencsére nekem nem kell tömegközlekednem. Én is használtan vettem, de nagyon utánajártam, hogy kényelmes legyen, strapabíró és ne zörögjön még a belvárosi macskaköveken sem és tartsa az értékét. Mindenkinek más az igénye és más a pénztárcája, olvasd el még1x ha nem érted miért drágább használ babakocsit vettem. A kérdező erre volt kíváncsi.

40 hetes kismama

2012. jún. 30. 18:49
 39/41 anonim ***** válasza:

hál istennek nem az utolsó pénzeinkből kell venni a babakocsit, de azért én sem veszek 100-200-ezerért babakocsit. oké ,hogy használni fogjuk egy jó darabig.

én olyat vettem ,ami ilyen többfunkciós, az volt 50-ezer

autósülés, de babakocsi lábára szerelhető és tolható, aztán az a mózeskosaras, ami ültethető is.

[link]

ilyen a mienk

2012. júl. 1. 05:38
 40/41 anonim ***** válasza:
31-es! Azok is le vannak pontozva, akik nem vesznek méregdrága babakocsit! :)
2012. júl. 1. 07:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!