Mennyit szántok babakocsira?
150.000
Nekem az egy fontos dolog, mivel nap mint nap használom nem egyszer, akár több órára, 2-3 éven át.
Én egy 200 ezres babakocsit vettem még fél év garanciával, használtan, egyáltalán nem látszik rajta a használat, 100 ezerért. Ennyit szántam babakocsira, de ennyiért igen ócskák voltak csak: fapados hordozó, kicsi mózes és igen silány váz és kerekek. A béléseket kiszedtem, kimostam, olyan mintha új lenne.
40 hetes kismama
Nekem a 40 ezres is tökéletesen megteszi arra a max. másfél évre. :)
Nem mindig a drága a jó! Persze sokan vannak akik csak mutogatásképp vesznek drága, dizájnos, legújabb babakocsit (melyek szerintem förtelmesen undorítóan néznek ki), de a lényeg hogy ezzel azt akarják mutogatni, hogy ők milyen jó szülők!
15-20ezer max.
Amúgy Vaterán fogok mindent megvenni.
Mi 7 éve vettünk 60 ezerért Bergon babakocsit ès mivel megtartottuk és vigyázrunk rá ezért most,hogy jön a harmadik nem kell vennünk :-)) .
Én a Bergonra esküszöm megéri az árát.
16+6hkm
80-100 ezer körüli babakocsikat néztünk. Olyat szeretnék, ami több funkciós, van mózes kosaras része, hordó, sporttá alakítható.
Mi nagyon sok mindent kapunk, mert nővérem most fog szülni, én meg decemberben, és megkapunk mindent, amit most vettek újonnan, és addigra már kinövi a pici :)
*vigyáztunk rà
bocsi a hibáèrt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!