Mennyit szántok babakocsira?
Én meg nem hordanám semmi pénzért kendőben a gyerekem.
40 hetes kismama
Az első babaával 35000 ft-ért vettem egyet, hát kár volt:(:(
Most sem nagyon akartam drága kocsit, nézelődtem,hogy veszek drágábbat de használtan, végül egy új mellett döntöttünk, 57 e ft volt. REmélem nem nyúltam mellé megint:(
21es: egy időben én is így voltam az első gyereknél. Hogy a kendő ördögtől való. A kicsinek kényelmetlen volt a kocsi, értékét vesztette alig egy év alatt, így csak rokonnak félre van téve, kenguruztam, amitől a hátam beszakadt, le a vállam.
Aztán a második kicsi mikor született se a járdán se az úton nem tudtam tolni a kocsit a hótól, ellenben a nagy meg ment amerre az útja vitte, és újszülött biztonságos kényelmes kengurut nem nagyon találtam. Vettem kendőt, kipróbáltam, és se hátfájásom(mint az elsővel a kenguruval) a kicsinek a kötött csípője rendbe jött... Amíg nem próbáltad nem tudhatod milyen. És sokkal mobilabb lettem tőle. Nem volt gondom, hogy hogyan emelgessem, szűk az ajtó, kerget a biztonsági őr(itt is olvashatsz panaszt erre, hogy a babakocsisokat kispécizik és csesztetik boltokban), hogy felborul-kiborul, defekt, rázkódik... az összes számomra kocsitól elvárható tulajdonságot tudta-tudja, és nem mellesleg 15ezer volt, nem 150. És a kicsik szeretik, nem úgy mint a kocsit.
Én ezen tapasztalatom után mondom, hogy nem vennék ha újra kéne kezdenem a babás dolgokat.
Bocsi az offért, nem kendőt akarom reklámozni, csak a miért nem vennék kocsit írtam. Persze van aki meg elsőre kendőt akar, vesz és csalódik. De ezért vagyunk emberek, hogy ne legyünk egyformák.
Remélem nem veszítek off-nak, csak annyival egészíteném ki a kendős dolgot: nem tervezünk több babát,így nem kell ezen gondolkodnom, hogy oldjam meg a 2. gyerek kérdését. A kocsi, amit vettünk tömör kerekű, tehát nem lesz defektes, utalnék itt a jó minőségű babakocsira, a hordozója könnyű és isofixes, ami biztonságosabb az autóban és ha a baba alszik, abból csak kipattintom és nem kell felébresztenem és magamra kötnöm a gyereket, hanem ráteszem a vázra és go.
Nekem a gyógytornász és ortopédszakorvos véleménye a hordozókendőről a mérvadóbb (ami nem pozitív), de örülök, hogy pozitívak a tapasztalataid, én nem fogom a tábort erősíteni, inkább tolom a kocsit, mint cipelem összepasszírozva és eggyé izzadva a gyereket. Nem vagyunk egyformák ebben sem.
40 hetes kismama
Mi még csak most nézegetünk körbe,még van időnk,mert téli baba lesz. Nyilván nem fogom annyit használni,mint a nyári,őszi,tavaszi babáknál...
Én 32ezerért néztem ki egy újat...
Ha tehetném,én is vennék drágábbat,de sajnos nincsen mögöttünk családi támogatás,két fizetésből pedig nehéz.
Kedves kérdező! Jól döntesz! Ha még ráértek vele, akkor kukk be ide, van jó babakocsi olcsón!
Köszönöm a linket!
Hasonlót néztem ki én is,nagyon tetszik! :)
Ez a mi kiállítási darab-olcsó babakocsink. Ajánlom az oldalt, sok mindent lehet találni nagyon olcsón!
A babakocsin két helyen volt alig észrevehető folt, úgy kellett megkeresni, ami azóta már le is kopott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!