Mennyit szántok babakocsira?
Korábban írtam, azért vettem meg 100 ezerért a nagyon jó minőségű, alig használt babakocsit, mert nem mindegy, hogy miben fekszik a gyerekem: milyen a gerincének és mennyire rázza szét egy-egy séta. Mi nem tervezünk több babát, ha vigyázunk rá és 50 ezerért eladom, volt 50 ezerért egy szuper babakocsim....Ha megvettem volna 80 ezerért egy új, de egy gyereket kiszolgáló kocsit, nagyobb lenne a veszteség. Én így gondolkodom.
Tény, hogy sokat kell majd menet közben is költeni a babára, de egészségpénztári kártyáról a pelus, tápszer, és ha esetleg kellene, gyógyszerek beszerezhetőek.
Én ezért kerestem és vettem meg ennyiért, használtan.
40 hetes kismama
Abszolút egyetértek azokkal, akik drágább és minőségi babakocsit vesznek.
Mi kaptunk egy bergont újonnan mamiktól, kb 2 napot használtam és elegem lett,nem arra ment,amerre akartam, bazi nehéz volt, nem fért az autómba, mellesleg a 60.000 Ft-os 2 napot használt babakocsit a vaterán 19000 Ft-ért vitték el, ennyire érték őrző...
Vettem egy undotító, rohadt drága Stokke Evo babakocsit az ebay-en mindennel együtt 130.000 Ft-ért szállítással, mózessel,isofixes besafe hordozóval, plusz minden extrával hibátlan állapotban..., és tuti, ha 2 év múlva eladom, ugyan ennyiért, ha nem többért el fog menni
Az első fiamnak 2006-ban 20e-ért vettem kocsit hordozóval együtt. Másfél évig használtuk, majd eladtam és az árából vettem egy 10e-s sportkocsit, ami már a 3. gyereket várja.
2. fiamnak 30e-ért vettünk hasonlót, mint az elsőnél, az 2009-ben volt. Szintén másfél évig használtuk, tökéletes állapotban adtuk tovább.
Most a kicsinek egy 3 funkciós, mózeses, hordozós kocsit vettünk használtan 35e-ért, tökéletes állapotban van. Eredeti ára 80e lett volna. Először úgy voltam vele, hogy olyan 70e körül szánok rá, de aztán annyi minden kell még - hiába 3. baba - hogy inkább megvettem ezt, és nem bántam meg! :)
Én ha most kezdeném, egy vasat se adnék babakocsira ki.
Egy hordozó, később ülés, plusz kendő, és kalap.
használtan 30volt a kocsink amit vettünk, két gyerekkel összesen ha 1évet használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!