Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hol vettétek/veszitek meg...

Ti hol vettétek/veszitek meg a kiságyat? Milyet vesztek, és kb mennyi összeget szántok rá?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy sima, egyszerű fenyő kiságyat vettünk a Bababirodalomban, 9ezerért, azóta a harmadik babó örökli, még mindig olyan, mint az új, semmi hibája. Nem bántuk meg, hogy az olcsóbbak közül választottunk, arra figyeltünk csak, hogy ne bútorlapból legyen, mert az nagyon gyorsan leamortizálódik.
2012. ápr. 14. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi fenyőbútorboltban vettük, 27ezer volt. 70x140-es ifjúsági ággyá alakítható, választható mintát faragtak bele. Nagyon masszív, erős, még engem is kibír :)
2012. ápr. 14. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Én egyedileg csináltattam az asztalos ismerősömmel mert valahogy a bolti ágyakba nem bízok meg :) 23 ezer Ft-ot fizettem érte ugyan, de a korlátok levehetőek voltak és kb 10 éves korig tudja használni a gyerek mert 140Cm hosszú.
2012. ápr. 14. 16:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és körül rácsosak, vagy a két vége zárt? Melyik változat a jobb?
2012. ápr. 14. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A miénknek a vége zárt. Szerintem sokkal stabilabbak ezek, illetve jobban is néznek ki. Mindenképp ilyet kerestem.
2012. ápr. 14. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi Baby Centerben, csak sima klasszikus kiságyat szerettünk volna, később majd cseréljük másmilyenre. Sok szempontunk azon kívül, hogy kb. két éves koráig bírja a strapát és szép legyen, passzoljon a baba szobába, nem volt. Pelenkázókomóddal, baldachinnal, ágyneműszettel együtt 56 ezer forintért vettük (nem nagyon emlékszem, talán az ágy 17 ezer volt, a komód pedig 19 ezer).

Erről a szettről van szó, a bal szélső szekrény nélkül, fehérben, mert azt kislányosabbnak éreztük :)):

[link]

36 hetes km

2012. ápr. 14. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
nekünk az elsőt apa csinálta a másodikat netről rendeltem azt nem tudom melyik oldalról és ha jól emlékszem 10 ezer forint körül volt.. nem szántunk rá sok pénzt.
2012. ápr. 14. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok nekünk apa olyat csinált aminek 1 vége zárt a többi rácsos amit vettünk meg 2 zárt 2 rácsos. csak úgy tudtuk a szobánkba rakni a kiságyat hogy a végével utáltam mert nem láttam mit csinál a gyerek
2012. ápr. 14. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

mi itt, lényegében bármilyen színből megcsinálják, nem csak az a 3 itt felsorolt árnyalat, csak küldeni kell mintát vagy bútorlap színt választani google képekből és házhoz is szállítják.

2012. ápr. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!