Szép, "modern"ritka nevek érdekelnének! Fiú és lány neveket írnátok nekem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 14:20
31/39 anonim válasza:
Nekünk a kisfiunk Zsombor! A mostani pocaklakó nemét még nem tudjuk. Ha ő is fiú lesz akkor vagy Olivér vagy Zalán lesz. Ha kislány, akkor a Lizett, Lujza, Mia és az Eliza nevek vannak a várólistán!
32/39 anonim válasza:
szia..Lány:laura tímea???
fiu: máté ádám dávid
33/39 anonim válasza:
Engem az Amanda fogott meg!
Eddig nem tetszett de találkoztam egy lánnyal akit így hívnak, és azóta nagyon tetszik a név:D
34/39 anonim válasza:
Ismerek egy olyan lányt, akit Aphroditének hívnak. Ez kevésbé modern, de nekem tetszik :) Ami még tetszik, az a Xéna, Xénia, Maja, Szonja, Diana, Médea, Lara(elnézést a 3.-tól :D) :D Szerintem a Kovácshoz illik az Emília név is :)
36/39 anonim válasza:
Lány: Zoé, Lara, Dolli, Eperke, Xénia, Szimonetta, Trixi, Ella, Georgina.
Fiú: Kevin, Rudolf, Vencel, Vendel, :D
37/39 anonim válasza:
Nekem lány névben a Léna nagyon tetszik :)
38/39 anonim válasza:
láttam nem mostani kérdés,de szeretem a nevekkel kapcsolatos kérdéseke!
Kedvenceim:
Lány nevek: Küllikki,Miett,Bíboranna,Zasja,Lizett,Jozefina,Lorina,Norina,Lujza,Méhike,Verita,Beneditta
Fiú nevek: Aurél,Benett,Izidor,Diegó,Celesztin,Benjamin,Marcell
39/39 anonim válasza:
"Kedvenceim:
Lány nevek: Küllikki,Miett,Bíboranna,Zasja,Lizett,Jozefina,Lorina,Norina
,Lujza,Méhike,Verita,Beneditta"
Ez valami vicc, vagy tényleg van olyan hülye, aki a gyerekének ilyen borzalmak közül választ???
Idióta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!