Szép, "modern"ritka nevek érdekelnének! Fiú és lány neveket írnátok nekem?
Miléna, Milla, Adria, Gerda, Georgina, Lotti, Darinka, Madléna, Hanga, Larissza, Gemma, Tira, Vanda.
Fiút nem igazán tudok.
Ha lány akkor Demeter Amarilla
ha fiú akkor Demeter Milán vagy Ármin!
Mi is 7 hetesek vagyunk :)
Szia!
Én Dömötör vagyok, és a picink vezetékneve (az egyik) is ez lesz. Mi az Evelin nevet választottuk a kislánynak, fiú nevet nem sikerült, de most egyelőre nem is kell. :)
Amiket néztem:
lány: Mínea, Mandola, Illangó, Szinta, Zoé, Aida
fiú: Zéta, Móg, Mór, Tege, Tihamér, de tetszik a Teodor is.
Remélem tudtam segíteni!
Ketteskével meg ne foglalkozz. Nekem is beszóltak a Dömötör Benedek névre, hogy az egyik ö-ö-ö a másik e-e-e és ostobán hangzik, pedig nekem pont ezért tetszik, és ha fiú lesz, valószínűleg ez lesz (bár férjem még nem bólintott rá). Szóval ne érdekeljen a rossz indulatú megjegyzés, csak bal lábbal kelt fel, majd kiheveri. Ha meg nem, akkor így járt. :D
19 h km
Szia!
Fiúban nem nagyon tudok segíteni...nekem 2 fiam van: Olivér és Marcell.
Lány viszont: Lívia, Berta, Norina. Utóbbi a férjem lányának a neve:)
Kislányom Kira.
Ami még tetszik Jázmin, Nóra, és itt olvastam Nedda.
Fiú nevekkel gondban vagyok, szerencse, hogy kislányunk van:-) Márkó tetszik nagyon.
Miért veszi a fáradságot, h írjon neked, ha csak kötözködik. Válaszoljon a kérdésre, ha tud, ha nem akkor meg keressen más elfoglaltságot.
Lány: Zoé, Lizett, Maja, Mirtill.
Fiú: Zéta, Vajk, Simon, Benjámin.
A mi lányaink Diána, Jázmin Kincső és Nanetta Napsugár. 19 hetes pocaklakónk pedig, mint ma kiderült ismét kislány lesz. Ő a Villő nevet kapja. Szeretnénk 2. nevet is, de arról még nem döntöttünk. Zsáklin, Zseraldina, Amira, Korina az egyenlőre szóba jöhetők.
Boldog babavárást kívánok és gratulálok az okoskodó helyreigazításához!!!:-)
3 eves fiamat Erik Tibornak hivjak. Szeptember vegere varjuk a masodik fiunkat O David Zalan lesz.
Az Akos,Adrian es Mark nevek is tetszenek.
Ha lanyunk lenne a Viktoria Noemi nevet kapna.
Nekem tetszik meg;Viola,Blanka,Olivia,Leila,Liliana,Flora,Milla.
Olyan szép neveket írtok!:)Árminba szerelmes lettem:)))A kis önnálókám meg nem érdekel :)Köszi lányok mindent nagyon-nagyon sokat segítettetek nekünk :)Mindenkinek boldog babavárós napokat kívánok!Puszi nektek,szép napot
7 hkm :)(Olyan furi ezt írni,hogy 7 hkm):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!