Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szép, "modern"ritka nevek...

Szép, "modern"ritka nevek érdekelnének! Fiú és lány neveket írnátok nekem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 14:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
64%
kedves kérdező ezt jól megmondtad és jogos.. nekem lánynevekből a Kiara,Evelin,Szonja tetszik,a fiúnevekből a Noel,Barnabás,Kevin. válogass belőlük ha gondolod.az én gyerekem biztos h a felsorolt nevek valamelyikét kapja :)
2012. jún. 29. 14:47
 12/39 A kérdező kommentje:
Tudom nem érdekel a véleményed csak nem értem akkor minek írsz ide nekem!És képzeld kedves önnálókám,bár nem tudom akkor mit keresel ezen az oldalon ha te mindennek utána tudsz nézni,van az interneten 2000 név csak a szemem kiesik...Nem azt kértem,hogy válassz nevet a babámnak...Valószínű hogy te a nyűgös kötözködős korszakod éled..:)Szép napot neked
2012. jún. 29. 14:52
 13/39 A kérdező kommentje:

Olyan sok szép név van,annyira nehéz választani..De nagyon jókat írtok nekem...Én még a babavárás nagyon korai szakaszában vagyok mindössze 7 hetes vagyok...

Ja és kedves 2-es önnálótlannak nem nevezhetsz mert nem ismered az életem!!!!Tömény rosszindulat vagy,tipikusan az a válaszoló fajta aki azt várja mikor okoskodhat bele másnak a kérdésébe...Unatkozhatsz ha ilyen "buta" kérdésre válaszolsz 2 szer is!:))Nem baj bírlak titeket,sokan vagytok!:)

2012. jún. 29. 14:58
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez tetszett! :D Es boldog baba varast kivanok neked!!!
2012. jún. 29. 15:07
 15/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!:)Köszönöm szépen és én is nagyon boldog babavárást kívánok minden kedves és nem kedves kis maminak is!:)
2012. jún. 29. 15:11
 16/39 Dorka1978 ***** válasza:
77%
Nagy felelősség a név választás.Gondold meg jól!Az én kislányom Róza lett(2 hónapos). Ha fiú lett volna,az Ármin nevet kapja
2012. jún. 29. 15:17
 17/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Mind a 2 név nagyon szép...Apát fel is hívom mit szól Árminhoz!:))Sosem hallottam még ezt a nevet..Lányban sok van ami tetszik de fiúban nem ismerek annyira jókat
2012. jún. 29. 15:22
 18/39 anonim ***** válasza:
85%
Ha írnál vezetéknevet könnyebb lenne segíteni.
2012. jún. 29. 15:48
 19/39 anonim ***** válasza:
57%
Babánk Zoé Mira lett volna, ha kislány lett volna. De mondok még neked szép neveket.Dorottya, Kendra, Loretta, Milana, Noémi, Rita, Tamara, Emese, Zsanna.
2012. jún. 29. 15:51
 20/39 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon szépek....Kendra!!!:)Vezetéknevünk pedig Demeter
2012. jún. 29. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!