Szerintetek jò ez az eredmény? Kinek ekkora volt a baba és nyakoredő 12 hetesen?
12hetes UH.
CRL: 49mm
NT: 1,9mm
Minden eredményed tökéletes!
25+4hkm
Az én tudásom alapján, egészséges baba.
A Down-kóros gyerekek orrcsontja később fejlődik ki, tehát, ha már a doki látta, ez nagyon jó jel. A nyakiredő dettó. 3 milliméter a felső határa, ez szerintem pont jó érték, ami szintén a Down-kórt méri.
akkor ez csak protokoll,mindenkinek ráírják a lapjára/javasolják..Ezzel tulajdonképpen annyi van,hogy ők tájékoztattak,mossák kezeiket szerintem...
Amúgy nekem az volt ráírva asszem,h down-szűrés felajánlva...Dokim meg mondta,h szerinte nincs sok értelme kicsengetnem érte x ezer ft-ot,mivel uh-val ő kb. 85-90%-os pontossággal tudja szűrni..(hozzáteszem,nagyon jó szonográfus is,nagyon jó géppel)Ha valami aggasztót látott volna nyilván további vizsgálatokra küld,de ezek teljesen jó értékek...
Szia!
12+4 hetesen voltam a 12. Heti UH-n.
CRL: 62mm
Nyaki redo: 1,3
Orrcsont látható. Annyit írtak meg rá, hogy jelenleg durva fejlődési rendellenesség nem látható, elmondta a szonografus meg közben, hogy úgy latja mindene tökéletes. Gerince, végtagjai, mindene rendben.
Nekem nem írtak a papírra, hogy down kor szűrés jabasolt.
13+5 hetes kismami
Ikrek vannak a pocakomban.
A 12 hetes vizsgálat eredményei:
A magzat CRL: 68mm, NT: 0,78 mm
B magzat CRL: 64mm, NT: 0,9 mm
Szerintem is rendben vannak a babád méretei, csak a biztonság kedvéért szokták javasolni a Down-kor szűrést.
Ultrahang alapján nekem sem volt indokolt a szűrés, de azt mondták, hogy azért végeztessem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!