Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamik hogy vagytok...

17 hetes kismamik hogy vagytok? Ki mikorra várja a babáját, esetleg tudja már vki, hogy milyen nemű lesz a baba, afp eredmény elkészült már?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szia. Én 17hetes vagyok, tegnap voltam 4D-n, nekünk ismét kisfiunk fog születni. 3-dik gyermekem. Az első kettő is fiú:) Május 8-ra vagyok kiírva. Az afp eredményem meg még nincs meg. És te kedves kérdező, te mikorra várod a picit, és milyen nemű lesz? Boldog babavárást:)) 17hkm
2011. dec. 2. 13:54
 2/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Én május 11-re vagyok kiírva, második baba a nemét sajnos még nem tudom, egy kislányom van, az afp eredményem nekem sem jött még meg, de már nagyon várom a 19hetes ultrahangot!

2011. dec. 2. 14:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Szia, én május 6ra várom, első babámat. Afp eredményem ma lett meg de csak hétfőn megyek érte. Akkor megyek dokihoz, 18 hetes leszek. Nemét még nem tudom. Én még sajnos a mozgását sem érzem de nagyon várom.
2011. dec. 2. 14:43
 4/22 Panyiné Kis Borbála ***** válasza:
Én is 17 hetes vagyok,a 16 hetes últrahangon kislányt mondtak!Hétfön megyek az afp eredményért+megint lesz ultrahang!!
2011. dec. 2. 14:43
 5/22 Panyiné Kis Borbála ***** válasza:
Elöző vagyok,május 8 ra várjuk:)
2011. dec. 2. 14:45
 6/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nektek milyen tüneteitek voltak/vannak?

Nekem pár napja múlt el a szinte egész napos émelygés, hányinger, a melleim még mindig nagyon fájnak:(

2011. dec. 2. 15:24
 7/22 anonim ***** válasza:
Én május 6-ra vagyok kiírva. Afp eredményem jó lett, de a genetikai ultrahangra jövőhéten megyek. Remélem megtudjuk a nemét! Első gyermekem kislány!
2011. dec. 2. 18:02
 8/22 anonim ***** válasza:
Szia. Első vagyok. Én a 12hétig hánytam,hányinger, szagundor, kívánósság, meg minden nyavaja előjött. Ráadásul 8hetesen be is véreztem, amire gyógyszert szedtem. Most már semmi tünetem nincs szerencsére, azonkívül, hogy a melleim majd le szakadnak. Az első két terhességemnél semmi tüneteim nem voltak, egy kis hányingeren kívül. Pedig ők is fiúk:) Kedves kérdező, hogy fogják hívni a babát ha kisfiú, és ha kislány? 17hkm
2011. dec. 2. 22:56
 9/22 anonim ***** válasza:
Még azt elfelejtettem írni, hogy a 15-dik héttől mozog, és már 3napja érzem a rugását minden nap. :)) utolsó voltam.
2011. dec. 2. 22:59
 10/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Május 10.-re vagyok kiírva,nekem is pár napja múlt el az egész napos émelygés,reggeli hányás.A mellem nekem is fáj,nekem az afp-re azt mondták,hogy ezen a héten hívnak,ha nincs rendben,szoval nem hívtak,remélem minden OK,mert ettol nagyon féltem,mert az elso babánál nem volt rendben.A doki már kétszer mondta,hogy fiút lát,de még csak tippelt.Elso babám kislány.
2011. dec. 3. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!