17 hetes kismamik hogy vagytok? Ki mikorra várja a babáját, esetleg tudja már vki, hogy milyen nemű lesz a baba, afp eredmény elkészült már?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 13:46
1/22 anonim válasza:
Szia. Én 17hetes vagyok, tegnap voltam 4D-n, nekünk ismét kisfiunk fog születni. 3-dik gyermekem. Az első kettő is fiú:) Május 8-ra vagyok kiírva. Az afp eredményem meg még nincs meg. És te kedves kérdező, te mikorra várod a picit, és milyen nemű lesz? Boldog babavárást:)) 17hkm
2/22 A kérdező kommentje:
Szia!
Én május 11-re vagyok kiírva, második baba a nemét sajnos még nem tudom, egy kislányom van, az afp eredményem nekem sem jött még meg, de már nagyon várom a 19hetes ultrahangot!
2011. dec. 2. 14:09
3/22 anonim válasza:
Szia, én május 6ra várom, első babámat. Afp eredményem ma lett meg de csak hétfőn megyek érte. Akkor megyek dokihoz, 18 hetes leszek. Nemét még nem tudom. Én még sajnos a mozgását sem érzem de nagyon várom.
4/22 Panyiné Kis Borbála válasza:
Én is 17 hetes vagyok,a 16 hetes últrahangon kislányt mondtak!Hétfön megyek az afp eredményért+megint lesz ultrahang!!
5/22 Panyiné Kis Borbála válasza:
Elöző vagyok,május 8 ra várjuk:)
6/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nektek milyen tüneteitek voltak/vannak?
Nekem pár napja múlt el a szinte egész napos émelygés, hányinger, a melleim még mindig nagyon fájnak:(
2011. dec. 2. 15:24
7/22 anonim válasza:
Én május 6-ra vagyok kiírva. Afp eredményem jó lett, de a genetikai ultrahangra jövőhéten megyek. Remélem megtudjuk a nemét! Első gyermekem kislány!
8/22 anonim válasza:
Szia. Első vagyok. Én a 12hétig hánytam,hányinger, szagundor, kívánósság, meg minden nyavaja előjött. Ráadásul 8hetesen be is véreztem, amire gyógyszert szedtem. Most már semmi tünetem nincs szerencsére, azonkívül, hogy a melleim majd le szakadnak. Az első két terhességemnél semmi tüneteim nem voltak, egy kis hányingeren kívül. Pedig ők is fiúk:) Kedves kérdező, hogy fogják hívni a babát ha kisfiú, és ha kislány? 17hkm
9/22 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem írni, hogy a 15-dik héttől mozog, és már 3napja érzem a rugását minden nap. :)) utolsó voltam.
10/22 anonim válasza:
Sziasztok! Május 10.-re vagyok kiírva,nekem is pár napja múlt el az egész napos émelygés,reggeli hányás.A mellem nekem is fáj,nekem az afp-re azt mondták,hogy ezen a héten hívnak,ha nincs rendben,szoval nem hívtak,remélem minden OK,mert ettol nagyon féltem,mert az elso babánál nem volt rendben.A doki már kétszer mondta,hogy fiút lát,de még csak tippelt.Elso babám kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!