Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamik hogy vagytok...

17 hetes kismamik hogy vagytok? Ki mikorra várja a babáját, esetleg tudja már vki, hogy milyen nemű lesz a baba, afp eredmény elkészült már?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma vagyok 17 hetes 4 napos. Afp még nincs meg, pedig csak azzal mehetek uh-ra. Mikulás napján leszek 18 hetes,de ha nem jön meg hétfőn se nem tudok menni csak rá egy hétre. Vagy talán csütörtökön is van még genetikai uh.

Semmi panaszom nem volt,se hányás se semmi. Rengeteget aludtam és alszok is.

Első baba. A 15 hetes uh-n fiúra tippeltek!

Ha fiú Dominik ha lány Larina. Menzesz szerint április 25. de uh szerint a baba méretei alapján május 13-ra írtak ki.

2011. dec. 3. 10:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Május 7. re várom a (100%san biztos) kisfiamat. Van már egy 3 éves kislányom, aki szintén nagyon várja! Afp-ről még semmi, szerdán kell mennem UH.ra, remélem meglesz addigra. Bár úgy emlékszem, az elsőnél már ott volt nekik a gépben, pedig a védőnő még nem kapta meg. Hányinger elmúlt, de azért a gyomrom még mindig vacak.

Zsu

2011. dec. 3. 12:59
 13/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedves első válaszoló, ha kisláyunk lesz Zselykének, ha fiú Zsombornak hívják majd!

Remélem a jövő héten meglesz az afp eredmény!

Kinek hogy fogják hívni a babáját?

Én nem nagyon érzem mozogni, pedig második baba:(

2011. dec. 4. 09:18
 14/22 A kérdező kommentje:
08:57-es válaszoló, esetleg lehet tudnunk mi volt a probléma az első baba afp értékével?
2011. dec. 4. 09:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Az én kisfiamat Benett Noelnek fogják hívni:) A 12 éves fiam Adrián, a 3éves fiam pedig Ármin Krisztofer. Első válaszoló voltam.
2011. dec. 4. 22:51
 16/22 anonim ***** válasza:

08:57-es válaszoló vagyok,elso babámnál az afp eredmény miatt elkuldtek genetikai tanácsadásra,ahol nem mondtak joformán semmit,csak,hogy dontsuk el mi,hogy elmegyunk-e magzatvízvizsgálatra,én úgy dontottem,hogy elmegyek,szerencsére minden rendben volt,egészséges lett a kislányom.Egyébként az afp vizsgálat nagyon elmaradott,kulfoldon nem is csinálják.Valószínuleg nekem rossz idopontban vették le rá a vért,azért mutatott más értéket,mint amit kellett volna.

A mozgását még én sem érzem.

2011. dec. 5. 16:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szép nevük van a fiaidnak:)

Hát igen én is hallottam már, hogy az afp elég "elavult" dolog, de azért nem lehetett könnyű Neked!

Nekem tegnap ismét előjött az émelygés, hányinger, ja és patti jött az arcomra, így ha a babonákra gondolok lehet megint kiscsajszim lesz:))

Ti hogy vagytok?

2011. dec. 6. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hát én sem tudom, hogy mi van velem, de nekem is volt ma hányingerem szinte egész nap:( Látszódik már a pocid? Hány kg-t híztál eddig? Én 7kg plusszba tartok, de rám is fér, mert 46kg-al kezdtem ezt a terhességemet is, ugy mint az előzőeket. Az előző terhességeimnél plussz 20kg volt rajtam, de mindkétszer 46kg-ra mentem vissza. A pocim meg már elég nagy. Első voltam:)
2011. dec. 6. 23:45
 19/22 A kérdező kommentje:

Szia kedves első!

Én idáig olyan +4kg-nál tartok, látszódik már szépen a hasam, ami nekem most kerekebb, mint az elsőnél, vhogy oldalra is "jön". Az első babámmal olyan 12kg-t híztam! Hát akkor nem csak én vagyok így rosszullétekkel, nekem a fejem is szokott kb. hetente fájni, előző terhességemnél pl. csak egyszer fájt, lehet még érzékenyebb vagyok a frontra, vagy még mindig a hormonok lehetnbek, ja és pisilnem is viszonylag sűrűn kell! Az afp eredmény még mindig nem jött meg nekem, Neked? Voltál már genetikai uh-n majd megírjuk a méreteket? Milyen volt a 4d-n nagyon pici volt még, én is úgy mennék már oda is!

Remélem ma "jobb" napunk lesz! Szia

2011. dec. 7. 10:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező. Nekem megjött az afp-m, hívott a védőnőm, de majd csak jövőhét kedden megyek be érte, hálistennek jó lett. Utána még mennem kell méhszájvizsgálatra ami 18-20hét között van. És 20hetesen van a genetikai vizsgálat. A dokim nekem azt mondta, hogy ráérek január elején elmenni a genetikaira, mivel voltam 4D-n, és mindent rendben talált. Megnézte a babát tetőtől-talpig:) Én nem bántam meg egy cseppet sem, hogy 17hetesen voltam 4D-n, az ultrahangképen amit kaptunk, nagyon édes az egyiken ökölbe tartja a kiskezét az egyik keze a szeme előtt van a másik kezével pedig fogja a kis állát:)) Tök olyan mint egy kis boxoló:)) A dvd-t pedig minden nap megnézem. Igaz hogy még vékonykák, de már ilyenkor is rengeteg mindent produkálnak:) Az enyém bekapta az ujját, mosolygott, meg ilyenek. A dvd-n minden rajta van. A második 4D-re pedig majd februárban fogok menni. Ma egész jól vagyok, nem volt hányingerem sem, és rengeteget rugdos a babócám:)) A méreteket pedig majd megírom én is. A 17hetesen már 190gr volt:)) Szép napot neked:)
2011. dec. 7. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!