Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bugyi kényelmes nektek?

Milyen bugyi kényelmes nektek?

Figyelt kérdés
Én eddig tangás voltam de mostanában nem érzem benne jól magam!Vett valaki kifejezetten kismama bugyit?Milyen?
2009. júl. 8. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En is tangas voltam de most hatalmas bugyikat hordok ahogy no a poci.Egyebkent van kimondottan kismamabugyi a gyogyszertarakban jo minosegu pamutbol.A tangat nem ajanljak amugy sem terhesseg alatt mert konnyebben kaphatsz fertozest a hatso luk iranyabol.:)
2009. júl. 8. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél jó minőségű (teli) bugyit hasznát veszed majd a szülés után is egy darabig a betét miatt:) A kínaiban is lehet már pamutot kapni, olcsóbb. 7 hós kiscsaj anyuja!
2009. júl. 8. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én is a kínaiban vettem pár száz forintért néhány pamutbugyit. Nagyon jók. Ha nem érzed magad jól a tangában, cseréld le. Én már 3 hónapja szültem, de még mindig ezeket hordom mert vhogy nem kényelmes a tanga még most sem. Valószínű azért mert még 10 kg rajtam maradt, és nagy benne a sejhajom.
2009. júl. 8. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Szia!Én még mindig tangát hordok.....de ha neked már nem kényelmes akkor ne hordd.Szerintem is felesleges kifejezett kismama bugyit venni,a kínaiban is vannak "jó"bugyik,az a lényeg hogy pamut legyen.De ez csak magánvélemény:)

Boldog babavárást

34 hetes kismami

2009. júl. 8. 14:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Irány a kínai:)
2009. júl. 8. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A terhesség előtt én is csak tangát hordtam és el sem tudtam képzelni, hogy mást vegyek fel, hiszen abban éreztem magam jól. Bezzeg most olyan bugyikat hordok, hogy akkora mint egy vitorla!!!!! De hát most ez a kényelmes és a biztonságos is. A férjem szerint is vannak előnyös oldalai, hogy mást viselek, mert szerinte akkora a bugyim, hogy ha fázunk akkor be is lehet vele takarózni. ;-) Üdv! 33 hetes kismama
2009. júl. 8. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én is csak tangát hordtam terhesség elött,de most valahogy nem tudom elviselni igy pocakosan.jo van még 1-2 amit elhordok,de nem férek el bennük,mert szoritanak csipőbe.vettem a kinaiba női boxer szerü bugyikat,és azokkal nagyon meg vagyok elégedve.

33 hetes

2009. júl. 8. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
En sajnos a kinai bugyikkal megjartam ,mert a cimken hiaba irta hogy 100% pamut megsem volt az,ugyhogy maradt a jo minosegu pamut bugyi.
2009. júl. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!