Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan anyuka / kismama...

Van olyan anyuka / kismama aki karácsony környékén szül a Jahn Ferenc kórházban?

Figyelt kérdés
December 23 -ra vagyok kiirva ,és érdekelne ki lehet ott majd akkoriban .:)(persze tudom,hogy ez lutri )

2012. jún. 28. 10:49
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
2012. szept. 12. 00:19
 22/30 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon édes a kicsikéd pofija.

januári kismami

2012. szept. 12. 14:44
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia !:))

Köszönöm annyira nagy öröm volt látni őt ,hogy csak na :)

Neked van képed ?

2012. szept. 12. 15:15
 24/30 anonim ***** válasza:
Szia! DVD felvételem van róla, később tudok feltenni képet. Mi inkább arra mentünk, hogy alaposan átvizsgálják a kicsit, mert sajnos még nem vagyunk teljesen nyugodtak az egészségét illetően. Nagyon magas lett az AFP-m, jövő héten megyek egy 4. genetikai UH-ra.
2012. szept. 12. 16:04
 25/30 A kérdező kommentje:

Értem !

Figyelj tudom ,hogy mondhat bárki bármit de az AFP az egy adag kaki lassan. Nekem egy kicsit alacsonyabb lett és mikor elmentem genetikaira közölték,hogy ezért?:OO Mert ,hogy ez nem jelent semmit ! Már mint az értékeim sem vészesek de úgy amúgy az afp.Magas AFP -nél is a nyaki redő ami ezerszer fontosabb és az a bizonyos kombinált teszt sem rossz . Gondolom az van nektek is nem ? Marha jó ,hogy mindig van mivel idegesiteni a kismamákat pedig az ami valóban nagyon káros az ideg .://

Mindenesetre szoritok neked ,majd ird emg ha van kedved mizu volt ,de kivánom minden rendben legyen veletek /sztem az is lesz .:)

2012. szept. 13. 07:51
 26/30 kittycica1987 ***** válasza:
Sziasztok kismamik! Ne aggódjatok az Afp eredmények miatt! Én ugyanis megkérdeztem erröl egy orvost, aki azt mondta, hogy már csak itt nálunk kötelező az összes európai ország közül az afp. Elég nagy hülyeségnek tartja orvoskén, hiszen kb 2-3 nap van arra, hogy levegyék a vért és pontos eredményt kapjanak. Nagyon sok esetben a pontatlan levétel miatt tér el az eredmény, és teljesen feleslegesen idegesítik vele a kismamákat. Addig amíg minden ultrahang után más és más terhességi időt mondanak, néha hetek is eltünnek az életünkből, addig nem igazán tudják belőni az afp levételét sem. Ne ízguljatok ha a genetikai ok akkor afp ide vagy oda minden rendben lesz :)
2012. szept. 18. 22:16
 27/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A januári kismami vagyok. Tegnap voltam a genetikai uh-on és nem kell szerencsére magzatvízvétel, mert ezen a végső UH-on is mindent rendben találtak a babával. Mindenhol zárt ahol kell :) Megnyugodtunk és már nevet is találtunk neki: Martin Dorián. Tegnap töltöttem a 20. hetet, már van pocim is. Olyan jó, hogy kevesebb van a végéig hátra, mint amennyi eddig eltelt. Már van babakocsink, babahordozónk, fürdetőkarika, a kiságyat a héten kapom meg.

Boldog babavárást mindenkinek.

2012. szept. 19. 09:22
 28/30 kittycica1987 ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az ultrahangon. Teljesen feleslegesen paráztatnak minket minden apróság miatt. Nekem az elején voltak problémák és akkor is csak egy doki volt aki nyugtatott, hogy fiatal még a szervezetem sok mindent ki kell bírnia és nem lesz semmi baj. Ő egyébként a Tarchech Viktor volt. Nagyon hálás vagyok neki. Mindenki más azt mondta, hogy nem tud segíten, vagy megmarad a baba vagy nem. És Hál' Istennek itt van köztünk és már lassan 27 hetes :) Nálam egyébként most kezdődnek a kellemetlen dolgok. Vagy a hátam fáj, vagy a hasam leg teteje a bordáimnál :( De nemsokára itt a december és akkor Beni már köztünk lesz és ez kárpótol mindenért :) Nem is tudom mi lenne ha nem ilyen alkatom lenne, mert még csak túl nagynak sem mondtaható a pocakom. Ti csináltok otthon kismama tornát? Segít valami?

Vigyázzatok magatokra és a picikre is!

2012. szept. 23. 14:02
 29/30 A kérdező kommentje:

Nekem is fájdogál már mindenem sokszor..:) A csipőmnél van valami idegpecsipődés lehet vagy én nem is tudom és az bizony egyre kellemetlenebb ,főleg ha már nagyon sok volt a napi munka . Háztartást vezetek ugye és kiskutyákkal foglalkozom ,olyan reggel héttől este 10 -ig egy egy negyed órát levéve nincs megállás ,de igazából aktivabban is érzem jól magam nem vagyok az az ücsörgős tipus. Nem könnyű azz biztos ,én is szeretnék egy egy gyakorlatot elsajátitani ,hogy elviselhetőbb legyen a le és fel hajlás pl . a kezeim pedig főleg a jobb kezemnél az ujjaim végei zsibbadnak rendesen ,ami valószinüleg attól lehet mert a baba nyom egy ideget ,ez néha igen fájdalmas reggelente .

Az orvosokra pedig bizony sokszor jó hallgatni de feleslegesen nem szabad aggódni mert a babának azzal árthatunk a lehető legtöbbet . (bár tudom ,hogy ezt könnyű mondani de igyekszem mindig erre gondolni én is )

2012. szept. 24. 11:01
 30/30 A kérdező kommentje:
2012. szept. 27. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!