Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan anyuka / kismama...

Van olyan anyuka / kismama aki karácsony környékén szül a Jahn Ferenc kórházban?

Figyelt kérdés
December 23 -ra vagyok kiirva ,és érdekelne ki lehet ott majd akkoriban .:)(persze tudom,hogy ez lutri )

2012. jún. 28. 10:49
1 2 3
 1/30 kittycica1987 ***** válasza:
Én is december végére vagyok kiírva. Bár valószínübb a szilveszter. Az a baj hogy minden alkalommal mást mondanak. 21+4 kismama
2012. aug. 28. 03:28
 2/30 A kérdező kommentje:

Szia

Végre valaki .:))

Én 24 hetet töltöttem már a héten ,szóval nekem meg újabban a mikulást saccolgatja a dokim .:)

A poci már most igen nagy ,a védőnő rendszerint kutat a két szivhang után nem érti meg ,hogy egyedül van a drágám .

Te miket hallottál a kórházról? Van dokid?

Megköszönném ha meg irnád nekem .Gratulálok a picidhez!:)

2012. aug. 31. 11:14
 3/30 kittycica1987 ***** válasza:
Én is gratulálok nektek! Nekem nincs dokim de 3 éve született ott a keresztfiam illetve 1 éve barátnőm kislánya.Azt mondta mindkét szülő, hogy nagyon kedvesek voltak és jó hely. Majd szeretnék menni én is szülőszoba látogatásra. Mi még csak most töltöttük a 22. hetet. Hát magamhoz képest az én hasam is nagy. Bár szerencsére nem hízok sehova máshova. Most vagyok kb + 3-4 Kb-nál. Neked menynit sikerült hízni? Kisfiú vagy kislány a babóca? Aztán ki tudja lehet tényleg ketten lesznek :) Írj magatokról ha van kedved.
2012. aug. 31. 19:18
 4/30 A kérdező kommentje:

Valószinüleg kisfiú ,illetve nagyon biztosra állitotta a szonográfus a genetikai uh a Bajcsyban . Az valamivel alaposabb uh mint a "sima " 18-heti . Mivel betöltöttem februárban a 35-öt elküldtek ,de hál istennek semmi bajt nem észleltek ott sem .:) Nekem negyedik gyermekem ,és az unokáim elött utoljára babázom igy hát rendhagyó módon meglepit szerettem volna a nemével kapcsolatban,de a nagyobbik lánykám tűkön ült a vizsgálatnál,hogy megtudja végre a vizsgálatot végző hölgy pedig "nem birt magával " .Egyértelmű kuki volt a válasza ..:)

A meglévő három gyermekem már nagyobbacska a legkisebb is kilenc éves a legnagyobbik pedig igen korai csemete már 18 éves múlt ,ő a "kisfiam " . A másik két gyermekem leány .:) Igy aztán ha két fiú két lány aránnyal pont jók leszünk .Amúgy minden gyermekem nemét megérezte és ha ő kisfiú lesz valóban akkor ez most sem lesz másképpen . a család is fiúnak érzi ..

Érdekes dolog ez a súly dolog,mert én az elején fogytam 3 kg -ot a nagy meleg is rátett ,és azóta is minusz fél kg -nál tartok . Amit egyáltalán nem bánok mert a harmadik babámnál a szoptatás alatt (több mint 3-év)jöttek rám plusz kilók. Igy legalább helyreáll a súlyom is,és kompenzálódik .:) Rengeteg egészséges dolgot eszem és azokat is kivánom inkább ,egyetlen ami nem biztos ,hogy jó az az erős ,és nagy ritkán a kóla .Édességet pl egyáltalán nem eszem ,ink a sósak .

Én is hallottam jókat a kórházról ,és nekem sincsen fogadott dokim mert erre most nem tellene ,különben is megjártam a nagyobbik lánykámnál fizettem végig a dokinak és a szülés elött lemondta az egészet . :/ Ha jó a kórház akkor sztem nincs szükség fogadott orvosra ,na meg tapasztalat részemről ,hogyha már jön a baba nagyjából mindegy ki van körülöttem nekem minden más mellékes volt nem arra figyeltem .:)

Jó sokat irtam de ha valami érdekel még csak kérdezz . Jó dolog egy kicsit megosztani a tapasztalatokat és az élményeket .

Te is irj magatokról . Első baba ? Kisfiúcska vagy kicsi lány ? Úgy általánosan hogy vagy? :)

2012. szept. 2. 16:52
 5/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én ugyan nem karácsonykor,hanem jan. közepe felé fogok ott szülni, de van már személyes tapasztalatom a kórházzal, mivel az első két kisfiam is ott született. Ha van kérdésetek, nagyon szívesen válaszolok, ha tudok.
2012. szept. 6. 12:27
 6/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én december 24-re vagyok kiírva.

Kérdező-lehet,hogy talizunk:)

Hogy vagytok?

2012. szept. 6. 17:04
 7/30 A kérdező kommentje:

Szia !

Dejó :DD

Jól vagyunk köszönöm . Eddig minden rendben legalábbis hála istennek .

Igy azért előfordulhat valóban ,hogy találkozunk .

Te hogy vagy ?

2012. szept. 7. 08:09
 8/30 A kérdező kommentje:

A Január közepe fele babázó anyukának is köszönöm a válaszát és kiváncsi lennék rá ,hogy neki mik a tapasztalatai. Leginkább arra ,hogy a szülésznők milyenek ?

Illetve ,hogy itt csak és kizárólag gátvédelemmel szülnek a nők?

Nekem mindhárom gyermekemnél vágtak eddig (nagyobbak is voltak az átlagnál ) és annyiban nem is bántam meg ,hogy igy legalább nem repedtem szét meg aztán hallom aki gátvédelemmel szült tovább szenvedett a kitolásnál hiszen nem mindegy hogy mikor hogy nyom és lassabban is zajlik az egész.Nekem meg igy sem voltak könnyed szüléseim...

Milyen szobában voltál (fizetős vagy normál ) ?

Igy elsőre ennyi lenne ,hát kiváncsi vagyok .:)))

Válaszaidat előre is nagyon köszönöm :)

2012. szept. 7. 08:22
 9/30 anonim ***** válasza:
Szia! A januári kismama vagyok :) Első kisfiamat 2006-ban szültem, ügyeletes orvosnál és szülésznőnél. Akkor még nem voltak külön szülőszobák, csak függönnyel elválasztott "boxok". Én akkor kaptam gátmetszést. Második babám császárral született 2009-ben. Addigra már felújították a szülőszobákat. A szülésznők aranyosak, igaz nekem nem volt fogadott egyik alkalommal sem. A gyermekágyas részleg is jó, én nem alapítványi szobában voltam, de jó volt szobatársakkal beszélgetni. Most is elvileg császáros leszek, nagyon várom már a szülést. Szerintem, ha fogadsz szülésznőt, akkor meg tudod vele beszélni, hogy kérsz e beöntést, vagy nem, gátvédelemmel szeretnél e szülni, vagy sem. De gondolom sok múlik azon is, hogy hogy alakul a szülés menete.
2012. szept. 7. 12:11
 10/30 anonim ***** válasza:

6-os vagyok:)

Köszi jól vagyunk,nemrég költöztünk,most kezdtük el csinálgatni a szobácskát,babakocsikat stb nézegetni:)

Szeptembertől nem dolgozom,úgyhogy van időm mindenre,néha kicsit sok is:):)

Babóca szépen nődögél,kislány,az elmúlt napokban sokan mozgolódik:)

Nálunk első baba lesz,az én orvosom dr.Páczai Anita.Elég messze vagyunk a kórháztól,de évek óta ő az orvosom,nagyon megbízom benne.Szülésznők közül Kunszt Nórát ajánlották,el is tudott vállalni.

Csecsemősök milyenek?Szobákról infó?Milyen babakocsit javasoltok?

Köszi szépen,és szép napokat mindenkinek:)

2012. szept. 7. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!