Van olyan anyuka / kismama aki karácsony környékén szül a Jahn Ferenc kórházban?
Szia
Végre valaki .:))
Én 24 hetet töltöttem már a héten ,szóval nekem meg újabban a mikulást saccolgatja a dokim .:)
A poci már most igen nagy ,a védőnő rendszerint kutat a két szivhang után nem érti meg ,hogy egyedül van a drágám .
Te miket hallottál a kórházról? Van dokid?
Megköszönném ha meg irnád nekem .Gratulálok a picidhez!:)
Valószinüleg kisfiú ,illetve nagyon biztosra állitotta a szonográfus a genetikai uh a Bajcsyban . Az valamivel alaposabb uh mint a "sima " 18-heti . Mivel betöltöttem februárban a 35-öt elküldtek ,de hál istennek semmi bajt nem észleltek ott sem .:) Nekem negyedik gyermekem ,és az unokáim elött utoljára babázom igy hát rendhagyó módon meglepit szerettem volna a nemével kapcsolatban,de a nagyobbik lánykám tűkön ült a vizsgálatnál,hogy megtudja végre a vizsgálatot végző hölgy pedig "nem birt magával " .Egyértelmű kuki volt a válasza ..:)
A meglévő három gyermekem már nagyobbacska a legkisebb is kilenc éves a legnagyobbik pedig igen korai csemete már 18 éves múlt ,ő a "kisfiam " . A másik két gyermekem leány .:) Igy aztán ha két fiú két lány aránnyal pont jók leszünk .Amúgy minden gyermekem nemét megérezte és ha ő kisfiú lesz valóban akkor ez most sem lesz másképpen . a család is fiúnak érzi ..
Érdekes dolog ez a súly dolog,mert én az elején fogytam 3 kg -ot a nagy meleg is rátett ,és azóta is minusz fél kg -nál tartok . Amit egyáltalán nem bánok mert a harmadik babámnál a szoptatás alatt (több mint 3-év)jöttek rám plusz kilók. Igy legalább helyreáll a súlyom is,és kompenzálódik .:) Rengeteg egészséges dolgot eszem és azokat is kivánom inkább ,egyetlen ami nem biztos ,hogy jó az az erős ,és nagy ritkán a kóla .Édességet pl egyáltalán nem eszem ,ink a sósak .
Én is hallottam jókat a kórházról ,és nekem sincsen fogadott dokim mert erre most nem tellene ,különben is megjártam a nagyobbik lánykámnál fizettem végig a dokinak és a szülés elött lemondta az egészet . :/ Ha jó a kórház akkor sztem nincs szükség fogadott orvosra ,na meg tapasztalat részemről ,hogyha már jön a baba nagyjából mindegy ki van körülöttem nekem minden más mellékes volt nem arra figyeltem .:)
Jó sokat irtam de ha valami érdekel még csak kérdezz . Jó dolog egy kicsit megosztani a tapasztalatokat és az élményeket .
Te is irj magatokról . Első baba ? Kisfiúcska vagy kicsi lány ? Úgy általánosan hogy vagy? :)
Sziasztok!
Én december 24-re vagyok kiírva.
Kérdező-lehet,hogy talizunk:)
Hogy vagytok?
Szia !
Dejó :DD
Jól vagyunk köszönöm . Eddig minden rendben legalábbis hála istennek .
Igy azért előfordulhat valóban ,hogy találkozunk .
Te hogy vagy ?
A Január közepe fele babázó anyukának is köszönöm a válaszát és kiváncsi lennék rá ,hogy neki mik a tapasztalatai. Leginkább arra ,hogy a szülésznők milyenek ?
Illetve ,hogy itt csak és kizárólag gátvédelemmel szülnek a nők?
Nekem mindhárom gyermekemnél vágtak eddig (nagyobbak is voltak az átlagnál ) és annyiban nem is bántam meg ,hogy igy legalább nem repedtem szét meg aztán hallom aki gátvédelemmel szült tovább szenvedett a kitolásnál hiszen nem mindegy hogy mikor hogy nyom és lassabban is zajlik az egész.Nekem meg igy sem voltak könnyed szüléseim...
Milyen szobában voltál (fizetős vagy normál ) ?
Igy elsőre ennyi lenne ,hát kiváncsi vagyok .:)))
Válaszaidat előre is nagyon köszönöm :)
6-os vagyok:)
Köszi jól vagyunk,nemrég költöztünk,most kezdtük el csinálgatni a szobácskát,babakocsikat stb nézegetni:)
Szeptembertől nem dolgozom,úgyhogy van időm mindenre,néha kicsit sok is:):)
Babóca szépen nődögél,kislány,az elmúlt napokban sokan mozgolódik:)
Nálunk első baba lesz,az én orvosom dr.Páczai Anita.Elég messze vagyunk a kórháztól,de évek óta ő az orvosom,nagyon megbízom benne.Szülésznők közül Kunszt Nórát ajánlották,el is tudott vállalni.
Csecsemősök milyenek?Szobákról infó?Milyen babakocsit javasoltok?
Köszi szépen,és szép napokat mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!