Mit lehet adni karácsonyra egy 3 fiú gyerekes anyukának, vagy a 6 hónapos pici babájának ami megfelelő karácsonyra és nem sablonos?
szerintem kérdezd meg mire van leginkább szüksége?
ha nélkülözik,nyugodtan kérdezd meg,mik az álmai?
úgy legalább nem egy 22. pink rugdalózót és nem egy 38. csörgőt kap,hanem olyant,amire neki szüksége van...
Esetleg ha kreatív vagy készíthetnél pelenkatortát. Keress rá a google-ban, szerintem nagyon jó ajándék babának. Vicces, hasznos, és nem sablonos.
Az anyukának szerintem valami olyat vegyél ami őt "kényezteti" vagy valami szépségápolási cucc, vagy valami kis bizsu vagy kiegészítő, ha szereti az ilyesmiket, de a mamusz is szerintem szuper ötlet, amit előttem már írtak, vagy egy törölköző amibe hímeztetsz valamit: A világ legjobb anyukája vagy a Csak tudnám hogy csinálja... vagy a nevét vagy valamit. Vagy egy fából készült klassz teásdobozt, téli teákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!