Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan anyuka / kismama...

Van olyan anyuka / kismama aki karácsony környékén szül a Jahn Ferenc kórházban?

Figyelt kérdés
December 23 -ra vagyok kiirva ,és érdekelne ki lehet ott majd akkoriban .:)(persze tudom,hogy ez lutri )

2012. jún. 28. 10:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szia kedves 6-os :) A csecsemősök 60%a aranyos, 35%a tűrhető,a többi no komment, de gondolom attól is függ, hogy milyen lábbal keltek fel. Nekem konkrétan csak eggyel volt konfliktusom, de azt is hamar lerendeztem :) A gyermekágyas részleg jó, bár 2006-ban nem voltam tőle elájulva tisztaságügyileg. Ez csak az én személyes véleményem.
2012. szept. 7. 17:57
 12/30 A kérdező kommentje:

A Januári kismamának nagyon szépen köszönöm a válaszát .:)

Most is kisfiút vársz ?

No és ,hogy vagytok?:)

2012. szept. 8. 11:15
 13/30 A kérdező kommentje:

Kedves karácsonyi kismama . :)

A babakocsi ügyben most bizony én is tanácstalan vagyok.Ismerőseim adnak egy jobb félét de ,hogy miylen is lesz pontosan nem tudom . Ezenkivül most kilenc éves kislányomnak anno vettünk egy igen drága "csodajárgányt" az teljesen jó állapotban van és ráadásúl kék macis tehát kisfiúnak is tökéletes lesz . :))) a pontos márkáját majd megirom megnézem ,és esetleg nézz utána most milyen újdonságaik vannak . Nekem azt hiszem ez a kettő tökéletesen elég lesz . Kicsi lányom után az ültethetős is megvan még ,abban pedig vagy 10-szer ha csücsült ..:)

Kifejezetten amiatt nem adtuk csak el,hogy hátha majd és most utólag azt mondom de jól tettük !:))

2012. szept. 8. 11:20
 14/30 anonim ***** válasza:
A januári kismama vagyok :) Igen megint kisfiút várunk, ezért elég izgatott vagyok :)
2012. szept. 8. 14:05
 15/30 A kérdező kommentje:

Emiatt vagy izgatott ? :O:)))

Hogy ismét fiúcska ?

Ez aranyos .

2012. szept. 10. 09:19
 16/30 anonim ***** válasza:
Szia! Igen emiatt :)Egy kislánnyal szerintem más lenne, ott kicsit új lenne a dolog. Lehet, hogy meg sem merném fogni először. A fiaim stramm kis legénykék voltak születéskor :)
2012. szept. 10. 10:18
 17/30 kittycica1987 ***** válasza:
Sziasztok!Bocsi, hogy ilyen sokára írok csak. Mi szilveszter környékére vagyunk kiírva. Ha igazak a hírek akkor 90% hogy fiúcska lesz. Elég sok mindent megevettünk már. Szinte csak a légzésfigyelő és a mellszívó hiányzik. Na meg ugye még a ruhákhoz kiegészítések. Nagyon várjuk már a szülést. Nálunk az első baba lesz.
2012. szept. 10. 11:16
 18/30 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

ma készült a kis tökösről szóval most már tutti :)

2012. szept. 12. 00:14
 19/30 A kérdező kommentje:
2012. szept. 12. 00:16
 20/30 A kérdező kommentje:
Még mosolygott is :))
2012. szept. 12. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!