Van itt olyan kismama aki Karácsony környékén fog szülni a Szent Imre kórházban?
Szia!Jelenleg a 34. héten tartunk kis öcsivel, és december közepére vagyunk kiírva. Remélem ügyes lesz az öcskös, és belehúz, a karácsonyt már otthon szeretnénk tölteni 4-esben:)Szeretnék a Szent Imrébe szülni, meg is fogok minden követ mozgatni érte. Érden lakom, elvileg a női I.-es klinára kéne majd mennem, de a védőnőm azt tanácsolta hogy fogadjak fel egy szülésznőt.:)
Rita
Szia!
Elvileg 20-ára vagyunk kiírva, nagyon remélem a karácsonyt már itthon tölthetjük. Igazi kis csomag lesz a fa alatt. :)
Mondjuk örülnék, ha előbb jönne, semmi kedvem karácsonykor kórházban lenni, az olyan lehangoló :S
Szia!
én 23-ra vagyok kiirva. Én is reménykedek hogy karácsonyra már itthon leszünk és berakhatom a "kis csomagot" a fa alá :-)
Remélem jövőhét vége fele már megláthatom őt :-)
Most, hogy közeledik az idő, egyre türelmetlenebb vagyok. Dehát, nem én döntök mikor jön, ő majd tudja mikor szeretne kibújni. Én csak biztatni tudom, h picit jöjjön hamarabb:)
Még az is lehet, hogy egyszerre leszünk bent a kórházba:)
én már nagyon várom a szülést, pedig nincs semmi bajom (se vizesedés, se fájdalom, semmi), de nagyon kiváncsi vagyok már a kislányomra :-)
lehet hogy tényleg együtt leszünk bent :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!