5+3 hetes vagyok, ma kell vissza mennem a dokihoz! Egy hete barnáztam, azért mentem el ilyen korán, kaptam utro-t, el is múlt és mondta hogy 1 hét múlva kontroll! Mit fog látni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 09:13
31/32 anonim válasza:
Gratulálok, én is nagyon örülök, mondtam én, hogy lesz szívhang simán. Mostantól csak nyugodtan és sokat pihenve várd a picit.
Boldog babavárást!
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) sokat pihenek... egész nap szinte,főzni is csak nagyon könnyűeket szoktam,ami hamar kész!Mostanában jelentkezett az álmosság,így muszáj ledőlnöm gyakran....mert alig látok néha olyan álmos vagyok,most is pl....
Remélem továbbra is minden rendben lesz!Tegnap volt egy kis barna,de nem jelentős...s ahogy számolgattam,most lenne esedékes a köv. mensi....de mára már elmúlt szerencsére!Azért tegnap megijedtem!De bizakodó vagyok :) Minden jót Neked is!!
2012. júl. 11. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!