Lett már valakinek ilyen a tesztje? Szerintetek +, - vagy hibás? A kontroll vonal egyértelmű, de utána mi az a paca?
2012. jún. 16. 15:17
1/9 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy pozitív, de csinálj másik tesztet, mert egyértelműen hibás.
2/9 anonim válasza:
Hat ez egy hibas teszt,de attol szerintem pozitiv.:)Masik teszt.
3/9 anonim válasza:
Én is pozitívnak gondolom, csak mintha a csík valamiért szétfolyt volna, vagy mi...
Nincs még egy teszted? Ha van, szerintem lődd el, biztos, ami biztos!
4/9 anonim válasza:
Nekem is pozitívnak tűnik. De szerintem is csinálj másik tesztet,biztos,ami biztos.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is hibás, de pozitív.
Negatívnál nem lenne ott semmi.
De biztos, ami biztos, vagy csinálj még egyet, vagy nézesd meg magad, hátha már meg lehet mondani...
6/9 A kérdező kommentje:
Még várok pár napot a következő tesztig, mert csak pár napja késik. Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 16. 15:59
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen tesztem anno és én babás voltam.
9/9 anonim válasza:
Lehet sok pisit tettel ra ( ha csopogtetos) vagy sokaig tartottad picit a vizeletben ( ha " martogatos" ) es elazott... Szerintem ez tortenhetett... Viszont + fele hajlok;) szoritok, sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!