Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor elment a nyákdugó, az...

Mikor elment a nyákdugó, az egyértelmű volt számodra, hogy az az? Nem téveszthető össze mondjuk hüvelyfolyással?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem nem egyben távozott, de úgy is simán felismertem. Nyúlós kocsonyás sárga cucc volt, és itt-ott véres is. Bocs hogy részletes voltam, de tényleg nem lehetett összekeverni folyással.
2012. márc. 26. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit igen. Én mindig bizonytalankodtam, még a második gyereknél is, mert nekem sosem egyben távozott, hanem darabokban. Aztán amikor jött olyan tényleg gumisabb állagú, és barnásabb, akkor már biztos voltam benne, hogy az volt.

De igazából az megnyugtató, hogy nincs jelentősége, ha már a végén tartasz.

Egyik gyerekemmel a 34. héten távozott, na akkor pihenésre intette az orvos, és így vissza is termelődött. szülés előtt újra távozott.

Ha már 36-ot elhagytad, nincs miért aggódni. Még hetekig is húzhatod, vagy be is indulhat. És van, akinek egyáltalán nem távozik a dugó, csak szülés közben, ez sem baj.

2012. márc. 26. 10:52
 3/6 A kérdező kommentje:
37. hetet töltöm szerdán. Csak tartok tőle ha elmegy, nem veszem észre, pedig kíváncsi vagyok tényleg hogy milyen, és éreztetek valamit mikor elment? (bocsi a kérdésekért de tényleg kíváncsi vagyok). A 36 hetes vizsgálat után mikor hazaértem a tisztasági betéten volt egy barna folt, vagyis inkább barnásabb folyásnak mondanám, az lehetett az? vagy a vizsgálattól? De azóta semmi... És ez volt múlthét szerdán.
2012. márc. 26. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Az inkább a vizsgálattól lehetett.
2012. márc. 26. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

elég undorító de ha ennyire kíváncsi vagy nézd meg!

2012. márc. 26. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt már láttam :) majd remélem én is észre veszem :)
2012. márc. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!