2. terhességnél mikor kezdted látni, hogy nő a hasad? Nem arra gondolok, amikor már kívülállóknak is egyértelmű, hanem mikor te láttad magadon, hogy szemmel láthatóan megváltozott a hasad mérete.
A 13. hét körül.
MOst 17. hétben vagyok, és akkora a hasam, mint az első terhesség alatt 24 hetesen:S
Nálam érdekes volt,mert az elsőt már másodk előtt sem tudtamletagadni 14 hetesen!
A pocakbabámmal,meg még 19hetesen is magyaráznom kellett,hogy de igen félidős terhes vagyok!
Én már láttam a másodikat 16. héttől kb!
Nekem 11 hetesen lépett túlba méhem a szeméremdombon!Azttapintással éreztem!Pedig nagy baba lakik bennem megint!Az első lányom 3950grammal és 61 cm-vel született!Most a pocakcsajszi a doki szerint hosszabb lesz! :)
2 éves kislány és 28 hetes pocakcsajszi anyuja
Tolem hamarabb kerdeztek hogy ujra terhes vagyok-e mielott meg en tudtam volna.
De csak azert mert nagy maradt a hasam az elso utan,egyebkent full vekony vagyok csak a rajtam maradt 4kilo mind a hasamon van.Most mar kisebb mint eleinte volt de 16hetesen mar hanyadt fekve is szepen latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!