5+3 hetes vagyok, ma kell vissza mennem a dokihoz! Egy hete barnáztam, azért mentem el ilyen korán, kaptam utro-t, el is múlt és mondta hogy 1 hét múlva kontroll! Mit fog látni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 09:13
1/32 anonim válasza:
Akár már szívhang is lehet, de petezsákot és benne fejlődő picurt.
Drukkolok!
2/32 A kérdező kommentje:
Istenem de jó lenne! Mikor jön már el az a 4 óra :)....
Nagy esélyünk van az ikerterhességre is... inszemmel sikerült,az utolsóval!Vajon azt is láthatja már akkor,hogy hányan laknak odabent :)?
2012. jún. 27. 09:16
3/32 anonim válasza:
én is jövö héten megyek kb ennyi idös leszek mint te hány hetesen voltál előszőr?
én tegnap voltam akkor még csak üres peteszákot látott de jövö héten már látni lehet valamit
4/32 anonim válasza:
látni fogja egy vagy két embrio költözött e be
5/32 A kérdező kommentje:
4+1 hetesen voltam legelőször,akkor csak a megvastagodott mnyhártyát látta még! Múlt pénteken (4+5 hetesen)is csináltam egy tesztet,az is erős pozitív lett!Ma van a házassági évfordulónk,milyen szép ajándék is lenne a páromnak ennyi sikertelen év után!4 éve próbálkozunk....
2012. jún. 27. 09:21
6/32 anonim válasza:
:D szupper!!! meglátod többet láttok s ketten lesznek az még szuperebb!!!! én is várom már nagyon a jövö hetet!!
7/32 anonim válasza:
mindenképp ird meg mit láttál várom nagyon!!!
8/32 A kérdező kommentje:
Igen tényleg szuper lenne :)) bár a szívem mélyén 1 babócát érzek,sosem lehet tudni... kettőnek is nagyon fogunk örülni!!! Megírom ha hazaérek mindenképpen! Köszi,hogy így szorítotok!!
2012. jún. 27. 09:30
9/32 anonim válasza:
Először 5 hetesen (plusz pár nap) voltam, (kb 5 héttel ezelőtt), amikor látott 1 petezsákot. A 8 hetesen már 2 embrió volt benne. Bár ha beültetés volt, akkor talán akár láthat 2 petezsákot is. Majd írd meg!
10/32 anonim válasza:
Szia!L:-)
Bizony...mikor jön el már az a 4 óra:)....
Üdv: A "kísérőd":D
29h kismama:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!