Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 hetes vagyok, ma kell...

5+3 hetes vagyok, ma kell vissza mennem a dokihoz! Egy hete barnáztam, azért mentem el ilyen korán, kaptam utro-t, el is múlt és mondta hogy 1 hét múlva kontroll! Mit fog látni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 09:13
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok biztató választ :) kedvesek vagytok! kicsit megnyugodtam most!beszéltem egy ismerős nővérrel és azt mondta az a szöveti szerkezet ilyen sérülés is lehet valami miatt,nekem ugye stimuláció volt és nem természetesen történtek a dolgok,lehet ez is okozhatta...írok majd mit mondtak holnap!Remélem szépen fog fejlődni a mi kis pöttöm babánk.....
2012. jún. 27. 19:04
 22/32 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon, mindenképp írj, ha tudsz valamit!
2012. jún. 28. 07:13
 23/32 A kérdező kommentje:

Végeztem és kicsit megnyugodtam!Azt mondták nem jelentős méretű és hogy fel fog szívódni!Az utrot kúp formájában kell tovább használnom,eddig szájon át szedhető volt!

Ez van a papíromon: az uterusban 19,1 mm-es petezsák,szabályos szikhólyag,magzati képződmény sejthető vitális jelek nélkül!

Gondolom itt a szívhangra gondolhatott... 1 hét múlva kell,újra menjek!

2012. jún. 28. 09:35
 24/32 Major Andrea ***** válasza:
Szuper!! Jövő héten már lesz szívhang is!!!!!! Tuti! annyian drukkolunk itt neked hogy nem lehet semmi baj, a ciszta is fel fog szívódni. Jövő héten is írd meg mi volt! Minden jót és sok pihenést!
2012. jún. 28. 09:57
 25/32 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen! Megírom Nektek jövő7en is,mert ilyen aranyosak vagytok :)
2012. jún. 28. 10:03
 26/32 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök Nektek, látod csak rendben van minden, tök gyakori a ciszta, felejtsd is el! A golyós utro sokkal jobb, nincs mellékhatás, helyben segít szépen! Jövő héten már lesz szívhang is.

Boldog babavárást!!

2012. jún. 28. 11:09
 27/32 A kérdező kommentje:

Igen,nem is bánom a kúpot,mert ettől eléggé álmos voltam és szédültem is :( Remélem simán fel tudom helyezni...

Köszönöm :)

2012. jún. 28. 12:20
 28/32 Major Andrea ***** válasza:
Voltál orvosnál? Mi volt???
2012. júl. 7. 09:18
 29/32 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál pénteken!Mindent rendben talált!Már 6mm-es volt és hallottam a szívhangját is,ami elmondhatatlan érzés :))Olyan boldog voltam!!A ciszta úgy tűnik tényleg felszívódott....igazatok volt!Nagyon sokára kell újra mennem!A 12 hetesre csak,ami aug.15.én lesz! Viszont azt mondta az utrot már elhagyhatom,ezt kicsit furcsálltam,de remélem nem lesz baj belőle....
2012. júl. 9. 20:29
 30/32 Major Andrea ***** válasza:

Nagyszerű hír! Már kezdtem megijedni hogy nem írsz és baj van, de reméltem hogy csak nem voltál itt!! :D Gartulálok. +Vigyázz magadra!!! Boldog babavárást neked! (nektek)

18+2hkm

2012. júl. 9. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!