5+3 hetes vagyok, ma kell vissza mennem a dokihoz! Egy hete barnáztam, azért mentem el ilyen korán, kaptam utro-t, el is múlt és mondta hogy 1 hét múlva kontroll! Mit fog látni?
Végeztem és kicsit megnyugodtam!Azt mondták nem jelentős méretű és hogy fel fog szívódni!Az utrot kúp formájában kell tovább használnom,eddig szájon át szedhető volt!
Ez van a papíromon: az uterusban 19,1 mm-es petezsák,szabályos szikhólyag,magzati képződmény sejthető vitális jelek nélkül!
Gondolom itt a szívhangra gondolhatott... 1 hét múlva kell,újra menjek!
Nagyon örülök Nektek, látod csak rendben van minden, tök gyakori a ciszta, felejtsd is el! A golyós utro sokkal jobb, nincs mellékhatás, helyben segít szépen! Jövő héten már lesz szívhang is.
Boldog babavárást!!
Igen,nem is bánom a kúpot,mert ettől eléggé álmos voltam és szédültem is :( Remélem simán fel tudom helyezni...
Köszönöm :)
Nagyszerű hír! Már kezdtem megijedni hogy nem írsz és baj van, de reméltem hogy csak nem voltál itt!! :D Gartulálok. +Vigyázz magadra!!! Boldog babavárást neked! (nektek)
18+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!