5+3 hetes vagyok, ma kell vissza mennem a dokihoz! Egy hete barnáztam, azért mentem el ilyen korán, kaptam utro-t, el is múlt és mondta hogy 1 hét múlva kontroll! Mit fog látni?
Szia! K. :)
Látom még mindig ide látogatsz!Nagyon izgulok,akárcsak Te, értem :)
Várlak fél 4-kor :))
Szívhang biztos nem lesz még, embrió sem biztos, de petezsákot már mindenképp látni fog.
Itt egy táblázat:
Eszerint 5+5 hetesen 2 mm az embrio. Hogy ezt már látja e a doki, az függ attól is, hogy mennyire jó az uh a rendelőjében.
Szia!
5+6 hetesen voltam először, 3 mm volt a kisbabám, és volt már szívpulzálás. :)))
Nagyon nagyon szorítok Neked! Minden rendben lesz, arra gondolj!!!! :)))))))
Írd majd meg, hogy mi volt, gondolok Rád/Rátok 4-kor!
Egy 13+4 hetes kismami
Drukk, hogy minden rendben legyen!! 8zerintem 5+3-nál a petezsák szikhólyaggal teljesen jó, nem kell, hogy többet lássanak ilyenkor.
A ciszta pedig remélem felszívódik...
Nem írtam eddig, de vártam hogy írj mi volt a dokinál. Nekem is volt ciszta 7 hetesen, nagyon görcsöltem ezért mentem vissza. 6 hetesen még nem látszott amikor voltam. Bár nekem nem mondta a szöveti szerkezetet csak azt hogy 30 mm ciszta van a bal petefészkemen. Én is megijedtem. Sok pihenést javasolt és a 9 hetes ultrahangra teljesen felszívódott. Remélem neked is minden rendben lesz. Majd írj mit mondtak.
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!