Anyukák! Leírnátok a lányotok nevét?
Figyelt kérdés
2 kisfiú után végre kislányt várok:) Van már egy Olivérünk,és egy Ábelünk:) A vezetéknév Halmi.Leírnátok a kislányotok nevét?:) És esetleg azt is leírhatjátok,hogy szerintetek a Halmi vezetéknévhez milyen kislány név illik?2012. jún. 26. 19:06
41/44 anonim válasza:
Nem is Rád gondoltam kedves kérdező. De az utóbbi időben, ha bármilyen névvel kapcsolatos kérdésre megírom, hogy az egyik kislányunk Nanetta Napsugár, azonnal érkezik a lepontozás. Megkaptam azt is, hogy szegény kislány.... Erre persze válaszoltam, hogy a Nanetta az Anna olasz megfelelője, jelentése Isten kegyelméből a Napsugár pedig magyar eredetű név! Persze látom, hogy mások is járnak hozzám hasonló cipőben....
42/44 anonim válasza:
Halmi Réka szerintem szép, Halmi Zamira nem tetszik
44/44 anonim válasza:
Halmi Szabina,Halmi Viktória :) Gratulálok a kislányhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!