140/70es vérnyomás, és 95-110es pulzus nagyon magasnak számít? 29hetes kismami!
Dokim azt mondta mérjem napi 3szor,és ha hűvősebb lesz és akkor is annyi lesz akkor irány a korház!!! Szerinte ez csak a meleg!!!
Szerintetek????
Szerintem ez már magasnak számít.
Remélem, ha enyhül az idő lejjebb megy és nem kell kórházba menned.
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!:):)
Hát nem szívesen mennék korházba!!:(
Szia!
Nekem tegnap 192/87, ma 175/92 volt a vérnyomásom, 100 körüli pulzussal. Értem komolyan aggódik a doki, de egyenlőre csak gyógyszert írt. Azt mondta, ha megváltozna a vizeletem, fájna a vesém, elviselhetetlen fejfájás gyötörne (most azt hiszem még épphogy elviselhető) vagy nagyon ödémásodna az arcom; akkor azonnal mentő! Hozzáteszem még csak 11 hetes terhes vagyok. :(
Szerintem a te eseted még elmegy ebben a frontos gyagyás időben. Remélem nem lesz baj, de erre azért tényleg oda kell figyelni!
Boldog és egészséges babavárást neked! :)
Szia!
Én most 33 hetes vagyok,nekem is a terhességem elején volt 160-180/90-es vérnyomásom adtak rá gyógyszer.Jelenleg 4 féle vérnyomáscsökkentőt szedek egyszerre.Most 120-140/60-70 körüli,de nekem is napi 3x kell mérnem.A pulzusom 90-110 közötti szokott lenni,a doki azt mondta,hogy egy picit magas,de a terhesség alatt mindenkink megemelkedik.
Kellemes babavárást!
Köszönöm a válaszokat!!!!
Nekem meg pont fordítva a védőnőnél és a rendelőben jó.......itthol meg csak gondol egyet és elkezd zakatolni......nekem mellé még társul gyerekkori szívbetegség,nem olyan vészes,de ott van!!!!
De remélem igazatok lesz és csak a hülye front,ma már nincs meleg és jobb a vérnyomásom is!!!
135/80 és 90 pulzus!!!
További gondtalan babavárást nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!