Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Figyeltek arra névválasztásnál...

Figyeltek arra névválasztásnál, hogy ne egy hónapban legyen a szülinapjával?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én igen. Nálam úgy van, hogy szinte minden évszakra jut valami. Ősszel a névnapom, télen a karácsony, tavasszal a szülinapom és én ezt mindig úgy szerettem. A húgomnak karácsonykor van a szüli - és a névnapja is, szörnyen utálja.

Nálam fontos volt, hogy ne legyen nagyon közel a névnap a szülinapokhoz.

Nagyobbik fiam októberi, augusztusban van a névnapja, nekem ez is korai, de azért a név is fontos volt. :) Kisebbik fiam november végi, a névnapja neki is augusztusban van.

Most október végére várjuk a kicsit, neki februári névnapja lesz. :)

2012. jún. 26. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi figyelni akartunk, de beletrafáltunk, 5-én született és a névnap 21-re esik, ezt már csak akkor néztük meg, miután beleszerelmesedtünk a névbe. Rákerestünk a neten az ajánlott névnapokra, és választottunk olyat, ami pár hónappal korábban van. Igaz az első évben volt egy kis kavarodás a családban, mert a naptárak ezen a napon nem jelzik, mi meg szóltunk mindenkinek, csak hát kiment a fejükből egyeseknek. Szóval az elsé évében kétszer is köszöntötték a rokonok a névnapján :-) mókás volt. Most lesz két éves a fiunk, idén nem volt ilyen gond.
2012. jún. 26. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi nem vettük ezt figyelembe. Mondjuk így sincs annyira közel a két ünnep, de igazság szerint a névnap a mi családunkban nem olyan nagy ünnepnek számít, csak valami apróságot adunk olyankor egymásnak, nem is tartunk nagy ünneplést, szóval ezért sem számított annyira.
2012. jún. 27. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem. Ha megtetszik a név, akkor megtetszett, az, hogy mikor van, nálam nem mérvadó.

Én: szülinap: jan. 11., névnap: júl. 1.

Kislányom: szülinap: jan. 1. (igen, épp átcsúszott 2011-ből 2012-be:D) névnap: aug. 22.

Pocaklakó csajszi: névnap: szept. 15.

2012. júl. 2. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam! :D De bamba vagyok... 2001-ből csúszott át 2002-be... Áááh, már írni sem tudok.
2012. júl. 2. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!