Nem :) Kiválasztottuk a számunkra legszebb nevet, és akkor láttam h a szülinapja elött lesz kb. 3 héttel :)
25hkm
2012. jún. 26. 14:04
3/15 anonim válasza:
Én igen. Sajnos így sincs túl messze egymástól, de azért tuti nem lehet összevonni. :)
2012. jún. 26. 14:04
4/15 anonim válasza:
Megnéztük mikor van a névnap,de nem mérvadó. Valami mással úgy is ütközik pl. apa névnap,szülinap...stb
Jelenleg nálunk az a helyzet hogy februárban van a férjem (Balázs) névnapja és a lányunké (Eleonóra) is,plusz még a pocaklakónk is Balázs lesz. :)
2012. jún. 26. 14:05
5/15 anonim válasza:
Igazából-szerintem- az tudja csak mivel jár az egybe névnap-szülinap pl, akinek így van a szülinapja vagy vmelyik "jeles" ünnepnapon a névnapja, pl. Szilveszter, Ádám-Éva ....erről mki elfeledkezik szinte, mert csak az ünnepre figyelnek.....:S
2012. jún. 26. 14:12
6/15 anonim válasza:
Mi megnéztük, nem ez volt a legfontosabb szempont de mindenképpen figyelmbe vettük.
Egyik csemete novemberi, névnap május
Másik aug. végére vagyok kiírva, névnap november lesz
2012. jún. 26. 14:15
7/15 anonim válasza:
Előbb tetszett meg a név, utána néztem meg, hogy mikor van. Az egyik 3 nappal a szülinapja után, a másik meg 1 hónapra rá:-) Így nem figyeltük.
2012. jún. 26. 14:19
8/15 anonim válasza:
Igen figyeltem. Csak arra nem hogy a gyerekeimnek sikerült ugyanarra a hónapból választani névnapot és ráadásul 3 év van köztük 2 nap eltéréssel tehát még a szülinap is egy hónapban van nálunk így tömbösödnek az ünnepek.
2012. jún. 26. 15:15
9/15 anonim válasza:
Nem, és jól is nézünk ki:
Én: szülinap máj. 21., névnap máj. 22.
Nagylányom: szülinap jún. 30., névnap júl. 5.
Kislányom: szülinap máj. 21 (nem írtam el, egyszerre van a szülinapunk, progi császárral) névnap máj. 24.
Engem sosem zavart, hogy egymás után van a "két napom", ha a csajokat majd zavarja, akkor átteszük a névnapokat januárra és februárra.
2012. jún. 26. 15:49
10/15 anonim válasza:
Igen, meg, hogy karácsony környékén se legyen a névnap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!