Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Figyeltek arra névválasztásnál...

Figyeltek arra névválasztásnál, hogy ne egy hónapban legyen a szülinapjával?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 14:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen!! :)
2012. jún. 26. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem :) Kiválasztottuk a számunkra legszebb nevet, és akkor láttam h a szülinapja elött lesz kb. 3 héttel :)

25hkm

2012. jún. 26. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Én igen. Sajnos így sincs túl messze egymástól, de azért tuti nem lehet összevonni. :)
2012. jún. 26. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Megnéztük mikor van a névnap,de nem mérvadó. Valami mással úgy is ütközik pl. apa névnap,szülinap...stb

Jelenleg nálunk az a helyzet hogy februárban van a férjem (Balázs) névnapja és a lányunké (Eleonóra) is,plusz még a pocaklakónk is Balázs lesz. :)

2012. jún. 26. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Igazából-szerintem- az tudja csak mivel jár az egybe névnap-szülinap pl, akinek így van a szülinapja vagy vmelyik "jeles" ünnepnapon a névnapja, pl. Szilveszter, Ádám-Éva ....erről mki elfeledkezik szinte, mert csak az ünnepre figyelnek.....:S
2012. jún. 26. 14:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Mi megnéztük, nem ez volt a legfontosabb szempont de mindenképpen figyelmbe vettük.

Egyik csemete novemberi, névnap május

Másik aug. végére vagyok kiírva, névnap november lesz

2012. jún. 26. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Előbb tetszett meg a név, utána néztem meg, hogy mikor van. Az egyik 3 nappal a szülinapja után, a másik meg 1 hónapra rá:-) Így nem figyeltük.
2012. jún. 26. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen figyeltem. Csak arra nem hogy a gyerekeimnek sikerült ugyanarra a hónapból választani névnapot és ráadásul 3 év van köztük 2 nap eltéréssel tehát még a szülinap is egy hónapban van nálunk így tömbösödnek az ünnepek.
2012. jún. 26. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem, és jól is nézünk ki:

Én: szülinap máj. 21., névnap máj. 22.

Nagylányom: szülinap jún. 30., névnap júl. 5.

Kislányom: szülinap máj. 21 (nem írtam el, egyszerre van a szülinapunk, progi császárral) névnap máj. 24.

Engem sosem zavart, hogy egymás után van a "két napom", ha a csajokat majd zavarja, akkor átteszük a névnapokat januárra és februárra.

2012. jún. 26. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, meg, hogy karácsony környékén se legyen a névnap.
2012. jún. 26. 16:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!