Szeptember végére babát váró kismamák, hogy vagytok? Kislány, kisfiú, név, vizesedés, hízás?
Figyelt kérdés
Nálunk kisfiú lesz, eddig nem vizesedem, kb. 4 kg-ot híztam és Csanádnak fogják hívni.2012. jún. 26. 08:29
11/14 anonim válasza:
Szia!Szeptember 24-re várjuk az első kis csajszinkat aki ha minden igaz akkor Nóra lesz!Hízás:az elején lement kb 5 kg,de azóta csak 3 jött vissza,igaz túlsúllyal is kezdtem,így nem bánom ha nem hízom.3 hete volt 900 gramm a pöttömkém!Vizesedés eddig még nincs,szerencsére.Ki hol fog szülni?Mindenkinek jó babavárást!!
J
12/14 anonim válasza:
Nálunk 25-e körül jön a pici, 4hete 600 gramm volt. Nemét még nemtudom mert volt fiú is lány is. 3hét múlva megyek uh-ra, talán okosabb leszek :-) Nevet illetően még ígyis úgyis viták vannak, nagy döntés ez :-) Szerencsém van, csak hasra híztam, 6kg-ot, még nem vizesedem, igazából semmi bajom nincs :-) Boldog babavárást mindenkinek!
13/14 anonim válasza:
Szia!Szeptember 14-re vagyok kiirva,és mi is Csanádnak fogjuk hívni:-).Hogy fogjátok majd becézni?
Eddig 9 kg híztam,vérnyomáscsökkentőt kell szednem,estére a lábam eléggé elfárad,de nem is csoda egy 2éves kisfiú mellett.
Jó egészséget,boldog babavárást!
14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Sztem mi nem nagyon fogjuk becézni, ha mégis, akkor Csanának. :) Mindannyiótoknak boldog babavárást!
2012. jún. 27. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!