Lábvizesedéssel mit lehet csinálni?
Nincs valami jó praktika ellene ami bevált? Sajna nem érek rá napközben felpócolni a lábam,és 10-20 perc állás után már olyan mint egy mamuté :( Már a lábujjaimat sem tudom nagyon hajlítgatni. Szülés után ez elmúlik egyik napról a másikra?
37h km
Ne igyál vízhajtó teát semmiképpen!!!
Ilyenkor semmilyen vízhajtót nem lehet szedni/inni,sem gyógyszer, sem gyógytea, ezt az ORVOSOM mondta!!!
Mert a magzatvíz mennyiségét is csökkentheti!!
Nekem is olyan a lábam, mint a tiéd sajnos...
A meleg miatt, meg persze többet dolgozik a szívünk a baba miatt is!!
Nekem nincs toxémiám. Neked nézik a vérnyomásodat, meg a vizeletben a fehérjét?
Mert még attól is dagadhat a lábad!
Természetes gyógymód meg az orvosom szerint: egyek nyers zellert, a védőnőm szerint: tartsak alma kúrát sajttal (egy héten egyszer). Van aki a gyümölcsnapot mondja.
Az lenne a legjobb, ha tudnál piheni vízszintesen!
Kérdezd meg az orvosod, hátha tud valamit javasolni!!
Állítólag szülés után lemegy ez a víz!!
31hkm
1.válaszoló!
nem szabad terhesen vízhajtó teát inni!!!
miért ad egy olyan tanácsot aki abszolút hülye a témához????
el kell viselni a vége felé nagyon sok kismamának vizesedik ez normális ha nem magas hozzá a vérnyomásod.majd elmúlik ha megszülsz.
38hkm
Nekem is nagyon vizesedik a laban, nincs vernyomasom, feherje sem a vizeletemben: az orvosom szerint termeszetes...
Negyedik valaszolo, en is 31 hetes vagyok, te mikora vagy kiirva szulni, mert en aug.24 re.
Kedves kerdezo, ne haragudj, hogy belekerdeztem a te kerdesedbe. Szep napot nektek!
almanap egy kis yoghurttal, hogy legyen azért fehérje is meg sok víz és sómentes étrend
de ezektől is max 50%ot javul, azaz nem lesz tőle balerina bokád, de legalább egy kicsit emberibb a formája :)
Vízhajtó tilos, sőt vízhjató hatású tea/homeo is pl csalántea(azt majd szoptatás alatt lehet)
Kedves 6-os, a 4. vagyok!
Én is augusztus 24-re vagyok kiírva!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!