Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábvizesedéssel mit lehet...

Lábvizesedéssel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Nincs valami jó praktika ellene ami bevált? Sajna nem érek rá napközben felpócolni a lábam,és 10-20 perc állás után már olyan mint egy mamuté :( Már a lábujjaimat sem tudom nagyon hajlítgatni. Szülés után ez elmúlik egyik napról a másikra?

37h km

2012. jún. 22. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Igyál vízhajtó teát.
2012. jún. 22. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Az milyen? Tudnál linkelni nekem? És az íze?
2012. jún. 22. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Sószegény ételekkel kissé helyrepofozható a dolog, na meg sok-sok folyadékkal. Nekem az első terhességem végén volt hasonló, teljesen sómentesen étkeztem egy hétig, minden lement rólam.
2012. jún. 22. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne igyál vízhajtó teát semmiképpen!!!

Ilyenkor semmilyen vízhajtót nem lehet szedni/inni,sem gyógyszer, sem gyógytea, ezt az ORVOSOM mondta!!!

Mert a magzatvíz mennyiségét is csökkentheti!!

Nekem is olyan a lábam, mint a tiéd sajnos...

A meleg miatt, meg persze többet dolgozik a szívünk a baba miatt is!!

Nekem nincs toxémiám. Neked nézik a vérnyomásodat, meg a vizeletben a fehérjét?

Mert még attól is dagadhat a lábad!

Természetes gyógymód meg az orvosom szerint: egyek nyers zellert, a védőnőm szerint: tartsak alma kúrát sajttal (egy héten egyszer). Van aki a gyümölcsnapot mondja.

Az lenne a legjobb, ha tudnál piheni vízszintesen!

Kérdezd meg az orvosod, hátha tud valamit javasolni!!

Állítólag szülés után lemegy ez a víz!!

31hkm

2012. jún. 22. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:

1.válaszoló!

nem szabad terhesen vízhajtó teát inni!!!

miért ad egy olyan tanácsot aki abszolút hülye a témához????

el kell viselni a vége felé nagyon sok kismamának vizesedik ez normális ha nem magas hozzá a vérnyomásod.majd elmúlik ha megszülsz.

38hkm

2012. jún. 22. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon vizesedik a laban, nincs vernyomasom, feherje sem a vizeletemben: az orvosom szerint termeszetes...

Negyedik valaszolo, en is 31 hetes vagyok, te mikora vagy kiirva szulni, mert en aug.24 re.

Kedves kerdezo, ne haragudj, hogy belekerdeztem a te kerdesedbe. Szep napot nektek!

2012. jún. 22. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:

almanap egy kis yoghurttal, hogy legyen azért fehérje is meg sok víz és sómentes étrend

de ezektől is max 50%ot javul, azaz nem lesz tőle balerina bokád, de legalább egy kicsit emberibb a formája :)

Vízhajtó tilos, sőt vízhjató hatású tea/homeo is pl csalántea(azt majd szoptatás alatt lehet)

2012. jún. 22. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sok mindent kipróbáltam, de sajnos semmi sem segített. A felpolcolás volt a legjobb, bár az csak ideig-óráig tartott. Iszonyú kellemetlen volt. Azért próbáld meg a kukoricabajusz teát, hátha neked segít.
2012. jún. 22. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os, a 4. vagyok!

Én is augusztus 24-re vagyok kiírva!! :))

2012. jún. 23. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!