31 hetesen állandó keményedéssel mit tudnak csinálni?
Szedjél Magne B6-ot és hogy megnyugodj hívd fel a dokit ha messze laksz vagy akár meg is látogathatod (az a biztos). Hasonlóképpen voltam én is csak nekem az első nagyon problémás volt. A 2. most teljesen problémamentes de 30 hét kürül rettenet keményedések jöttek nekem is. 36. hétig MgB6 most pedig 45 percekre keményedek be. Babóca mocorog tehát nincs baj. Holnap megyek orvoshoz és meglátjuk mit mond erre.
3,5 éves kisfiú anyuja és 37+4 heteske
Pihenés és magnézium, ezek jóslók és nyílik a méhszáj. Nagyon sokat pihenj még egy darabig bent kellene tartani.
Ja, és menj holnap dokihoz, ha időben elmész még tudnak segíteni bent tartani.
Pihenés magnézium, nekem a dokim a keményedések miatt a 37. hét betöltéséig engedi szedni. A Magne B6 gyakran kevés, a Magnesii sitrici-ben több a magnézium recept nélkül kapható, én 4-5x1 -et szedte, 36-37. héten 2*1-et, ha érzed pihenj le tedd fel a lábaid. Ha mocorog a baba, de így sem múlik, akkor orvos, én telefonon azért beszélnék vele. Naponta 10-12 keményedés elfogadható már ilyenkor, nem feltétlenül nyílik a méhszáj, lehet, hogy a baba nyomja, nekem sokszor meg kell állnom, mert olyan kellemetlen és fáj. A méhnyakam/méhszájam a 20. héttől 2000, és csak a múlt héten rövidült tovább.
36 hetes kismama
Én csak a saját példámat tudom leírni. Nekem kb a 20. héttől rendszeresen keményedett és gyakran. 2000-es volt a méhszájam, a doki azt mondta jó lenne a 36. hétig kihúzni. Napi 6 magnéziumot szedtem.Nagyon féltem, csak azt vártam mindig, hogy még egy hetet kihúzzak. Aztán végül olyan jól sikerült, hogy 39+6 hétre szültem. A 35. héttől szinte már alig keményedett a pocim.Tehát nem biztos, hogy baj lesz, csak néha nagyon elijesztenek minket az orvosok. Azért pihenj amennyit tudsz, ne hajtsd túl magad.
Szép szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!