Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más útolsó napokat töltő...

Más útolsó napokat töltő kismama sem képes mást csinálni csak feküdni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
igen így volt :)
2012. jún. 11. 20:48
 2/27 anonim ***** válasza:
Így volt ;)
2012. jún. 11. 20:48
 3/27 anonim ***** válasza:
49%

Igen, de már a fekvést is unom, unok mindent....

anyám gúnyos beszólásait sem bírom már...

rettenetesen rosszindulatú egy nő.

szeretnék túlleni az egészen.

2gyerekes 39 hónapos km

2012. jún. 11. 20:51
 4/27 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de nekem nem igy van. Ugyanúgy csinálom a dolgom, csak nehezebb jóval.
2012. jún. 11. 20:55
 5/27 anonim ***** válasza:

Ja, most a harmadikkal 5 napra be kellett feküdnöm túlhordás miatt. A kórházban javarészt már csak feküdtem, mást nem nagyon lehetett, csak egy ágyam volt, se szék se semmi más... Bár minden nap elmentem sétálni (ki is lógtam a szemben lévő boltig, meg a gyerekeinkkel játszótérre, de az is közel volt.)

Amúgy előtte nem sokat mászkáltam, azt is gyök kettővel. 3-4 óra kellett ahhoz, amit 1-2 alatt megcsinálnék nem terhesen.

Napi egy mosást csináltam meg, a mosogatást és a rend rakást, plusz sütöttem egy-egy sütit a gyerekeknek.

2012. jún. 11. 21:00
 6/27 anonim ***** válasza:

3!

Remélnem nem 39 hónapos terhes vagy. :o)

Tarts ki! Tudom mit érzel...

De meg lesz most már hamar!

Remélem nem kell annyit várnod sem mint nekem... (41+6-ra jött)

2012. jún. 11. 21:03
 7/27 anonim ***** válasza:
68%

Hát én úgy érzem minden nap, amit még itthon tölthetek ajándék, annyi dolgom van, annyi mindent kéne még befejezni, a kórházi cuccaim sincsenek összepakolva még, a baba ruhái sincsenek elpőkészítve ,stb...

Dehát annyi dolog van minden nap (szezonálisan most pl borsószedés, fejtés,többi vetemény kapálása, befőzések, lakásfelújítás kellős közepe + a már meglévő 4 pici gyerek ellátása. Na meg persze pihenni is kéne, de az már nem fér bele.

38+1 km

2012. jún. 11. 21:19
 8/27 anonim ***** válasza:
53%
Én még vizsgázni mentem aznap mikor szültem meg utána babahordozót venni :D Akkor indult meg a szülés 39+4. napon. Fájt menni, ha leültem fájt felállni szóval nem volt kellemes, de annyi dolgom volt/van mindig, hogy csak na :D
2012. jún. 11. 21:28
 9/27 anonim ***** válasza:
68%

Nálam nem így volt a 2 terhességem egyikénél sem. Az elsőnél a 40. hét végén még javában lépcsőztem (kb. 80 lépcsőt a szabadban), hogy végre beinduljon már. Persze nem segített. A kicsivel is tettem-vettem napközben itthon, délután pedig a nagy nem hagyott.

Persze ekkor már szinte minden ebéd után lepihentem kicsit, mert hamar fáradtam.

Biztos ez is alkati kérdés. Meg attólis függ, mennyire vagy rákényszerítve a teendők elvégzésére.

2012. jún. 11. 21:53
 10/27 anonim ***** válasza:
Az elsőt 41+5 naposan szültem. Előző nap még megkapáltam a virágokat. Aznap egész délután sétáltunk, hátha beindul végre. A másodiknál sem feküdtem emiatt semmit. Őszintén szólva elég érdekesnek tartom ha valaki fekszik mert terhes, kivéve ha veszélyeztetett.
2012. jún. 12. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!