Más útolsó napokat töltő kismama sem képes mást csinálni csak feküdni?
Szerencsére nem!:)
Saját cégem van, már csak a munka miatt sem tudtam volna megtenni,hogy napokig csak fekszem!
Meg nem is bírnék, nagyon nem vagyok olyan típus.
Nem mondom,hogy nem pihentem jóval többet, de egész nap szerencsére nem kellett feküdnöm!
Azért nem fekszek egész nap, az itthoni dolgokat megcsinálom és minden napra teszek valami apró elintézni valót (fodrász, kozmetikus, stb), sétálok 1-1,5 órát, veszélyeztetett vagyok, de nekem fejben volt nehéz ezt a megváltozott állapotot átélni és változtatni. Sajnos hetek óta nagyon fáj a szemérem csontom, ha sétálok akkor is és 1 hete vizesedik a lábam, egy-egy séta után majd szét durran, muszáj pihentetnem. A babó fogadására minden készen áll, babasarok és a kórházi cuccok is.
Nem kényszernek, hanem felkészülésnek élem meg ezt a pár napot.
37 hetes kismama
Aki jól bírja az utolsó napokat, örüljön neki!
Attól még nem kell leszólni azt, aki mind fizikailag, mind hangulatilag nehezebben viseli a várandóssága végét.
Teljesen jellemző erre az oldalra ez a hozzáállás....
Szóljuk le a másikat, magunkat meg fényezzük csillogóra így névtelenül, aztán a háttérben meg ki tudja mi áll...
Szóval én bevallom, hogy nehezen viselem a terhességem utolsó napjait. Igen, szeretnék már túl lenni az egészen és a karomban tartani a 3. gyermekemet is.
Mindenkinek boldog babavárást, minden jót és több toleranciát ezen az oldalon!
Az egyik válaszoló azt írta annyi dolga van..
A másik szerint aki rá van kényszerítve, annak meg kell csinálnia a teendőit.
Szóval van itt gúny rendesen.
Én is megcsinálom a teendőimet, hadd ne soroljam fel, de nem esik jól a fekvésen kívül más.
Ez se támadás igaz, amit egy 3. írt????
"Őszintén szólva elég érdekesnek tartom ha valaki fekszik mert terhes, kivéve ha veszélyeztetett."
Erre meg azt válaszolom, hogy remélem, hogy neki leányálom lesz mindegyik terhessége.
Nekem az első 2 terhességem az volt, viszont most a 3. várandósságom vége felé teljesen kivagyok.
Én értem, mire gondolt. Elég sok nő van úgy, hogy attól, hogy ő terhes, megáll a világ, neki semmit sem szabad tennie, és mindenki ugrálja körül. A válaszoló is erre gondolhatott, hisz odaírta, kivéve, ha problémás terhesség.
Ez miért támadás?
Nézzétek már meg a kérdést!!!!!
Az utolsó napokról van szó.
Ne keverjétek össze a terhesség elejével már, amikor minden happy.
Én voltam aki nem érti minek kellene feküdni. Hiába akad itt ki egy-két anyuka. Azért öszintén szólva nagy luxus az hogy végigfeküdjük a terhesség utolsó napjait. Főleg ha van már másik gyerek. Kedves háborgó te vagy ugye akit az nyukája beszólásai is idegesítenek. Csak nem tudom ha te fekszel akkor ki látja el a két gyereked? Esetleg anyukád? Ha meg nem fekszel, akkor miért akadsz ki a hozzászólásokon. Nem az volt a kérdés hogy mi lenne kellemesebb, feküdni vagy dolgozni, hanem hogy van-e aki nem KÉPES másra.
Nos tetszik nem tetszik, de ha valaki nem veszélyeztetett, nem vár hatosikreket, hanem normális mezei terhessége van, akkor nincs olyan hogy nem KÉPES mást tenni, csak legfeljebb nincs kedve vagy nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!