Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más útolsó napokat töltő...

Más útolsó napokat töltő kismama sem képes mást csinálni csak feküdni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Képzeld el, hogy a gyerekeimet teljes mértékben ellátom!

Reggel reggel negyed 9-kor elviszem őket oviba és egészen délután 4-ig ott vannak. Utána természetesen velük vagyok, és a férjem is rengeteget segít.

2012. jún. 12. 10:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Én egy szóval sem írtam, hogy nincs bejárónőm.

Itt nem ezen van a hangsúly.

Az előző hozzászólásaimban részletesen kifejtettem a véleményemet.

A továbbiakban nem kívánok részt venni ebben.

A kérdést törlöm, ne is válaszolj, mert nem érdekel.

2012. jún. 12. 10:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Én sem értem, mi a baja. Volt 1 kérdés, senki sem volt bunkó, kivéve, azt az egyet, aki az összes választ támadásnak élte meg, bár ha ő az, aki annyit kötekedett, akkor végképp nem értem, hogy most feküdt, vagy nem, mert egyszer ezt ír, egyszer azt. Lehet, már ő sem tudja....
2012. jún. 12. 11:07
 24/27 anonim ***** válasza:

Most minden bántás nélkül írom, hogy szerintem már ki van készülve szegény. Biztos mindenórás és a hormonok is közrejátszanak. Én is minden hülyeségen felhúztam magam az utolsó időben.

Amúgy én írtam azt, hogy csomó dolgom volt végig, de szerintem ezzel minenki így van. A 36- héttől én is veszélyeztetett voltam, de takarítani, főzni kellett akkor is. Többet pihentem mint amúgy, de nem tudok egész nap feküdni.

Mindenki más.

2012. jún. 12. 11:19
 25/27 anonim ***** válasza:

Igen, minden ember más, csak ezt sokan nem ismerik el, mert mindenki úgy véli (azaz a legtöbben)? hogy ő az etalon.

Pedig az oldal lényege is az, hogy ahány ember, annyiféle tapasztalat, de van, aki ezt képtelen elfogadni.

2012. jún. 12. 15:09
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már van egy 3 évesem és amit csak tudok csinálok, főzés, mosás, porszívózás vagy fekve játszás, de szinte álandóan le kell feküdjek szünetet tartani és van amikor sokáig nem is kelek föl mert annyira kifáradok, olyankor morcos vagyok magamra hogy miért nem megy... de próbálom meggyőzni magam hogy 38 hetesen totál dagadt lábakkal és megtermett pocaklakóval talán érthető... :(
2012. jún. 12. 15:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Érthető, hisz mint írtam, mindenki más. Van, aki könnyebben viseli, van aki nehezebben. Kitartást!
2012. jún. 12. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!