Más útolsó napokat töltő kismama sem képes mást csinálni csak feküdni?
Képzeld el, hogy a gyerekeimet teljes mértékben ellátom!
Reggel reggel negyed 9-kor elviszem őket oviba és egészen délután 4-ig ott vannak. Utána természetesen velük vagyok, és a férjem is rengeteget segít.
Én egy szóval sem írtam, hogy nincs bejárónőm.
Itt nem ezen van a hangsúly.
Az előző hozzászólásaimban részletesen kifejtettem a véleményemet.
A továbbiakban nem kívánok részt venni ebben.
A kérdést törlöm, ne is válaszolj, mert nem érdekel.
Most minden bántás nélkül írom, hogy szerintem már ki van készülve szegény. Biztos mindenórás és a hormonok is közrejátszanak. Én is minden hülyeségen felhúztam magam az utolsó időben.
Amúgy én írtam azt, hogy csomó dolgom volt végig, de szerintem ezzel minenki így van. A 36- héttől én is veszélyeztetett voltam, de takarítani, főzni kellett akkor is. Többet pihentem mint amúgy, de nem tudok egész nap feküdni.
Mindenki más.
Igen, minden ember más, csak ezt sokan nem ismerik el, mert mindenki úgy véli (azaz a legtöbben)? hogy ő az etalon.
Pedig az oldal lényege is az, hogy ahány ember, annyiféle tapasztalat, de van, aki ezt képtelen elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!