Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes magzatnak, ha kisfiú,...

16 hetes magzatnak, ha kisfiú, akkor neki van már zacskója?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk uh-on és azt mondta a doktornő, hogy valószínűleg kislány,mert zacskót nem látni! :) De, hogy biztosra majd köv. uh-on mondja meg! Egy 16 hetes magzatnak, ha fiú lenne, lenne már zacsija nem?? :)

Már van egy kisfiúnk így nagyon örülünk a kislánynak :)

2012. jún. 21. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Van zacsija, de ha nem jól feküdt a baba, akkor nem biztos hogy jól látta. Majd tényleg a köv. uh-n tud biztosabbat mondani, addig ne éljétek bele magatokat.
2012. jún. 21. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Zacsija van, de a herék csak a 20. hét körül vagy után szállnak le, ezért addig nem biztos.

38 hetes kismama

2012. jún. 21. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Zacsija van,de ne éljétek bele magatokat,mert ez még nem biztos.Gratulálok a gyerekekhez!!

Boldog babavárást!39 hetes kismama

2012. jún. 21. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is dettó ugyanezt mondták, hogy nem lát zacsit, így nagy valószínûséggel kislány, de ne éljük még bele magunkat.

Én megvárom, amíg biztosra mondják :)

2012. jún. 21. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is tegnap voltam uh.n, és láttak a lába között valamit, de a zacsit nem, így nem tudták biztosra mondani, nekem is várnom kell a következő uh-ig...pedig már olyan kíváncsi vagyok :)
2012. jún. 21. 09:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem,ha lenne zacsija,akkor fiú lenne! herék később szállnak le... Gondolom, ennyi idősen már kialakul vmennyire a külső nemiszerv és egy 16 hetes fiúnak van zacsi,lánynak semmi!Legalábbis azzal bíztatom magam :))

Köszi a válaszokat amúgy! mindenki írja meg,kinek mit mondtak a köv. uh-on! Nekem az 4 hét múlva lesz csak.. :(

2012. jún. 21. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van. Látott a doki meg mi is a baba lába között valami zacsi szerűséget. Erre azt mondta,hogy nagyobb az esélyünk fiúra. Viszont ugye kiskukacot nem látott így az a zacsi szerű valami lehet akár megduzzadt szeméremajak is. 23hkm
2012. jún. 21. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! az én kisfiamnak a 17. héten egyértelműen látszott a kukaca. zacsi, azaz két oldalt domborulat és abból középen előjött egy kis kukac.. de ilyenkor még ne vedd biztosra, egyáltalán!
2012. jún. 21. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!