22 hetesek, hogy vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz? Van válaszott orvosotok? Vásárolgattatok már?
23hetesek lettünk tegnap :)
Pocak van, rendesen :)
Vásárolgattunk, sőt, a szoba már majdnem be van rendezve :)
A 18hetes genetikai UH-n fiúnak mutatta magát, és azóta már 3x is, reméljük így is marad :) Van saját dokim igen, pont ma megyünk hozzá. Jövőhéten meg a cukorterhelésre.
Egyébként minden rendben,ma voltam védönőnél, még mindig 4 kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség elött. Büszke voltam magamra :)
Mesélj Te is :)
23hkm
Ez szuper :) Kukacos nektek is :)
Igen, egyébként sokan meglepődnek mikor mesélem, hogy néha olyan erőseket rúg, és ha elfekszem látszik, hogy hol nyomja ki magát. Pedig még olyan kicsinek gondolom :)
Nemsokára megyünk 4D babamozira, már alig várom :)
Megmutatom milyen kocsit vettünk:
És a pocak múlthéten:
Nekem nagyon nehéz volt a babakocsi választás. Voltak szempontok, illetve abban biztosak voltunk, hogy 3 fukciósat szeretnénk. Sokat autókázunk, annak tökéletes a babahordozó, viszont ha hosszú kényelmes sétára megyünk akkor a mózes lesz a nyerő.
Ez egy Anmar Hilux egyébként.
Nekünk nagy autónk van így a mérete nem okoz gondot, meg amúgy is masszív kocsit akartunk. (családi ház, és nem kell cipelnem, maximum a csomagtartóba berakni).
Nekünk a csomagtartóban elfér simán. A mózes nem lehet rajtahagyni, mert úgy nem lehet összecsukni a vázat, viszont a váz viszonylag kicsire összecsukódik, a kerekei még be is fordulnak a váz alá.Volt hozzá pelenkázó, és mindenhez adtak lábzsákot is.
Viszont nem egy könnyű kocsi- ez tény. :)
22 hetes vagyok, kisfiam lesz. Jó nagy már a hasam, le sem tagadhatom, hogy babát várok.
Nem kell vennem túl sok mindent, mert van két nagytesó is.
Jó babavárást nektek!
sziasztok!
nálunk kisfiú lesz, eddig elég egyértelműen látszott az Uhkon.
nekem pár ruhadarabom van, kapok a sógornőimtől még a nyáron kinőtteket, úgyhogy azokat nem nagyon veszek. babaszobának most szeretnék majd nekiállni 1 hét múlva, mert még vizsgaidőszakban vagyok és egyszerűen ez kiveszi minden energiámat:( de a férjem kinézett egy jó asztalost, akivel szeretné csináltatni, mert szeretjük a kézműves dolgokat (a család is egyébként művészfamilía). babakocsit rendeltünk pár hete, az hamarosan meg fog érkezni, ez közös döntés alapján stokke-ugyanis a férjem is belszeretett mikor kipróbálta, ez sötétlila, szval ha "átváltozna" a bébike akkor is jó, meg persze a köv. gyereknek majd. aztán majd öröklök még ilyesmit hogy mellszívó..stb. barátnőmtől, szval azt sem veszek..
választott orvosom van, épp a szülésznőt próbálom napok óta elérni, akit a dokim ajánlott, hogy egyeztessek vele, eddig nem sikerült:( jó lenne, mert vele szeretnék szülni. holnap reggel megyek cukorra.
és amúgy minden rendben velünk, jól vagyunk, csak a jelenlegi időszak kicsit lezúz, szval most elég fáradt vagyok a hajtás miatt, de majd kipihenem magam utána.
ja, pocak az nekem van rendesen, eléggé látszik, és mostanában nő mint a bolondgomba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!