Név-kérdés. Tetszenek? Melyik tetszik? Adnád a kisfiadnak, ha félig más nemzetiségű lenne?
Figyelt kérdés
Keán, Selton, Szilas, Zéta, Teodor2012. jún. 14. 18:45
1/18 anonim válasza:
Attól függ melyik országban fog élni. Ha itt Magyarországon, akkor lehet jobb lenne egy univerzális nevet adni neki, ami itt nem annyira idegen, pl. David, Alex, Benjamin, Zénó, stb.
2/18 anonim válasza:
Ja, és az általad megadott nevek közül nekem egyik sem tetszik. (1.)
3/18 anonim válasza:
Én is másik országban élek a párommal,mindenképpen olyan nevet szeretnék,ami itt is és M.o-on is van. Nekem sem nagyon tetszenek amiket felsoroltál, viszont nektek kell hogy tetszen, nem pedig másnak!!!
4/18 anonim válasza:
Osztom az előttem lévők véleményét. Kutyanévnek bejönnek,de kisfiamnak nem adnám.
5/18 anonim válasza:
Talán még a Teodor elmegy, bár az is elég bohócos. De a többi... De hát a te kisfiad lesz.
6/18 anonim válasza:
Nekem semmi gondom az idegennevekkel, de ebből egyik se tetszik.
7/18 anonim válasza:
Nekem a Selton tetszik nem tudom milyen eredetűde nekem szépen cseng! Mi sem Mo-n élünk de mikor szültem még ugy volt hogy ott fogunk, ennek ellenére sem univerzális a neve..Én arra törekedtem hogy jól hangozzon a vezeték nevével kiejtve!
8/18 anonim válasza:
Őszintén szólva egyáltalán nem tetszenek, de ha választanom kéne a Teodort választanám, az hangzik a legjobban.
9/18 anonim válasza:
Nekem a Selton nagyon tetszik :) Ne törődj vele, hogy ki mit mond. Nektek kell tetszenie. Így legalább nem ő lesz a 4. Marci vagy Bence az oviban :)
10/18 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik, kivéve talán a Zétát. A lényeg hogy neked tetszik, a többiek majd megszokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!