Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Név-kérdés. Tetszenek? Melyik...

Név-kérdés. Tetszenek? Melyik tetszik? Adnád a kisfiadnak, ha félig más nemzetiségű lenne?

Figyelt kérdés
Keán, Selton, Szilas, Zéta, Teodor

2012. jún. 14. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Attól függ melyik országban fog élni. Ha itt Magyarországon, akkor lehet jobb lenne egy univerzális nevet adni neki, ami itt nem annyira idegen, pl. David, Alex, Benjamin, Zénó, stb.
2012. jún. 14. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
Ja, és az általad megadott nevek közül nekem egyik sem tetszik. (1.)
2012. jún. 14. 18:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is másik országban élek a párommal,mindenképpen olyan nevet szeretnék,ami itt is és M.o-on is van. Nekem sem nagyon tetszenek amiket felsoroltál, viszont nektek kell hogy tetszen, nem pedig másnak!!!
2012. jún. 14. 18:52
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Osztom az előttem lévők véleményét. Kutyanévnek bejönnek,de kisfiamnak nem adnám.
2012. jún. 14. 18:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Talán még a Teodor elmegy, bár az is elég bohócos. De a többi... De hát a te kisfiad lesz.
2012. jún. 14. 19:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem semmi gondom az idegennevekkel, de ebből egyik se tetszik.
2012. jún. 14. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Selton tetszik nem tudom milyen eredetűde nekem szépen cseng! Mi sem Mo-n élünk de mikor szültem még ugy volt hogy ott fogunk, ennek ellenére sem univerzális a neve..Én arra törekedtem hogy jól hangozzon a vezeték nevével kiejtve!
2012. jún. 14. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva egyáltalán nem tetszenek, de ha választanom kéne a Teodort választanám, az hangzik a legjobban.
2012. jún. 14. 19:08
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Selton nagyon tetszik :) Ne törődj vele, hogy ki mit mond. Nektek kell tetszenie. Így legalább nem ő lesz a 4. Marci vagy Bence az oviban :)
2012. jún. 14. 19:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tetszik, kivéve talán a Zétát. A lényeg hogy neked tetszik, a többiek majd megszokják.
2012. jún. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!