Dániel vagy Zalán? Melyik tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk ha minden második gyereknek ez lenne a neve a korosztályában.2012. máj. 27. 17:14
2/8 anonim válasza:
hát manapság mind2 gyakori... de a kettő együtt már különleges :)
3/8 anonim válasza:
Mindkettő nagyon gyakori manapság.Tuti,hogy a toplistán is rajta van.De a Dániel sokkal jobban tetszik,mint a Zalán.
36 hetes kismama
4/8 anonim válasza:
Nekem a Dániel a legszebb név a világon,az egyik fiamat is így hivják de ő már 18 éves,felénk már nem annyira gyakori a kicsik közt inkább úgy a 10-18 körüli gyerköcöket hívják igy.
5/8 anonim válasza:
Jó esély van rá, hogy ha nem is minden második, de jó sok gyereknek ez lesz a neve, mert nagyon népszerű mindkettő mostanában. Zalánból és Daniból is ismerek egy csomót a környezetünkben, bölcsis, ovis csoporttársak között van mindkettő, ill. baráti körben és munkatársak gyerekei között is.
Szóval ha nem akartok gyakori nevet, akkor inkább keressetek mást.
Amúgy nekem a Zalán tetszik, a Dániel nem.
6/8 anonim válasza:
mindkét név nagyon gyakori. A Dániel szép, a Zalán szerintem nem.
7/8 Fanina válasza:
szia
Nekem a Dániel jobban tetszik,ha fiú lesz nekünk ugy fogják hívni az apukája után.
Szerintem szebb mint a Zalán!!
17 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!