Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvennétek? Tetszik nektek?

Megvennétek? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

[link]

hordozó nélkül 45. Nagyon tetszik, és nem kellene cipelnem így a súlya nem számít.

2012. jún. 13. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem is tetszik :) én megvenném. az ára sem olyan vészes.

26 hkm

2012. jún. 13. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem,jó.Megvenném,nekünk is hasonló van.
2012. jún. 13. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, és az ára se rossz. :D
2012. jún. 13. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ennyi pénzt biztosan nem adnék érte. Ha már Tesz-vesz,Vatera,vannak jobb aukciók is. Szerintem.
2012. jún. 13. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha a pénz nem számítana és nem kellene felcipelnem a 4-re, mint jelenleg, akkor megvenném. (a zöldet)
2012. jún. 13. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem vennem meg. Nem olyan minoseguek ezek a kocsik, mint amennyire normalis a megjelenesuk. Nem azt mondom, hogy nem bir ki egy gyereket, de joval nehezkesebben tolhato, pakolhato, raktarozhato, mint pl egy peg perego. Ennyi penzert inkabb praktikusabbat vennek hasznaltan, de szep allapotban, ha nem akarnek tobbet kolteni.
2012. jún. 13. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 15. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:
5. Hozzaszoloval ertek egyet. En sem vennem meg. Nekem draga es hasznaltan lehet jobbakat olcsobbert is kapni. De te tudod. Hatetezik es meg tudod fizetni akkor sok Orometek legyen benne;) 12hkm
2012. jún. 15. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocs , 6- os hozzaszolot akartam irni;)
2012. jún. 15. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk Kunert VIP van, annak kicsit nagyobbak az első kerekei is. Nem értek egyet azokkal, akik szerint gagyi, mert mi már a 3. babát (2 hónapos) tologatjuk benne. :) A tikotiko.hu oldalról rendeltük még, annyi hibája volt, hogy lejött az egyik kereke, mert valamilyen kis alkatrész hiányzott róla. A jótállási papírt nem találtuk, de nagyon rendesek voltak, bemondásra küldtek több olyan pici alkatrészt, ami segített, hogy ne essen le a kerék. Nagyon jól veszi az akadályokat a nagy kerekeivel, a villamossínekben nem akad fent, mi a bolygókerekes sportbabakocsink, amit eladtunk, mert totál használhatatlan volt. A nagy kerekei miatt nem is kell felcipelnem a lépcsőn a másodikra, hanem csak felhúzom rajta, mert jól gördül. Nem volt 40 ezer és grátisz kaptunk hozzá mózest, esővédőt, szúnyoghálót, téli lábvéget, pelenkázót. Hátránya, hogy nehéz vele felszállni a villamosra meg nem fér be a pici liftekbe (erre az esetre beszereztem egy Carolino hordozókendőt, de ritkán használom).

Szerintem ennyi pénzért nagyon megéri és mennyi tartozékot kapsz hozzá automatikusan, nem pluszpénzért. A kerekei nekem furcsák, de sokkal jobb, mint a bolygókerék, amivel közös séta alkalmával a barátnőm mindig nekem tolta a fiát. :) Ha nagyon tetszik, ajánlom, vedd meg.

2012. jún. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!