Megvennétek? Tetszik nektek?
hordozó nélkül 45. Nagyon tetszik, és nem kellene cipelnem így a súlya nem számít.
nekem is tetszik :) én megvenném. az ára sem olyan vészes.
26 hkm
Nekünk Kunert VIP van, annak kicsit nagyobbak az első kerekei is. Nem értek egyet azokkal, akik szerint gagyi, mert mi már a 3. babát (2 hónapos) tologatjuk benne. :) A tikotiko.hu oldalról rendeltük még, annyi hibája volt, hogy lejött az egyik kereke, mert valamilyen kis alkatrész hiányzott róla. A jótállási papírt nem találtuk, de nagyon rendesek voltak, bemondásra küldtek több olyan pici alkatrészt, ami segített, hogy ne essen le a kerék. Nagyon jól veszi az akadályokat a nagy kerekeivel, a villamossínekben nem akad fent, mi a bolygókerekes sportbabakocsink, amit eladtunk, mert totál használhatatlan volt. A nagy kerekei miatt nem is kell felcipelnem a lépcsőn a másodikra, hanem csak felhúzom rajta, mert jól gördül. Nem volt 40 ezer és grátisz kaptunk hozzá mózest, esővédőt, szúnyoghálót, téli lábvéget, pelenkázót. Hátránya, hogy nehéz vele felszállni a villamosra meg nem fér be a pici liftekbe (erre az esetre beszereztem egy Carolino hordozókendőt, de ritkán használom).
Szerintem ennyi pénzért nagyon megéri és mennyi tartozékot kapsz hozzá automatikusan, nem pluszpénzért. A kerekei nekem furcsák, de sokkal jobb, mint a bolygókerék, amivel közös séta alkalmával a barátnőm mindig nekem tolta a fiát. :) Ha nagyon tetszik, ajánlom, vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!