Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Név-kérdés. Tetszenek? Melyik...

Név-kérdés. Tetszenek? Melyik tetszik? Adnád a kisfiadnak, ha félig más nemzetiségű lenne?

Figyelt kérdés
Keán, Selton, Szilas, Zéta, Teodor

2012. jún. 14. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Selton tetszik a legjobban.

Egyébként attól is függ,melyik országban fog élni a gyerek,mert,ha Mo-n,akkor keresnék kicsit "magyarosabbat",

de azért más országban is elfoadhatót,ha netán kiköltözésre kerülne a sor.

2012. jún. 14. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom ezekkel a nevekkel. Vezetéknévhez kéne tudni, melyik passzol.

És mi a félig más nemzetiség? mert a google szerint a Keán magyar vagy török, a Selton angol, a Szilas magyar, a Zéta görög-magyar, a Teodor latin-német...

2012. jún. 14. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk vmit... A kérdezö kérdése az volt hogy ,,tetszenek"???? Tehat ha vki megirja h nem tetszik neki, akkor máris ne törödjenek vele??? Tehát itt csak azt lehet megirni amit a kérdezö hallani akar igaz???? Szted a kérdezö nem azért kérdez hogy öszinte választ kapjon????? Senkisem rosszindulatbol irta h nem tetszik neki. De bocs... Senki ne törödjön azzal akinek nem tetszik, mert az egyik válaszolo mondja a tutit... Nem MI döntjük el. Se nem te se nem èn. Akkor már engedd meg hogy véleményt irjunk.
2012. jún. 14. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
A Zéta nagyon-nagyon szép, nekem is az egyik kedvencem!! :)
2012. jún. 14. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Keán nagyon tetszik,de a Szilas és a Teodor nagyon nem tetszik,de azt válasszátok ami nektek tetszik!
2012. jún. 14. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Minek kérdezel véleményt,ha utána lepontozol érte???
2012. jún. 14. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem csak a kérdező pontozhat le,hanem bárki más is,és általában nem az a jellemző,hogy a kérdező pontozgat össze-vissza.
2012. jún. 14. 22:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók! Köszönöm az eddigi válaszokat! Az egyetlen, ami kicsit megbántott, hogy kutyanevekhez hasonlította valaki ezeket, de végül is mindegy. Én is találkoztam már Timi nevű kutyával, pedig az a név egyáltalán nem kutyanév. :)

Én nem pontoztam senkit, szóval ne harapjátok le az én fejem, de amúgy most majd megy a zöld kéz mindenkinek. Nekem is a Keán és a Selton tetszik, a páromnak csak a Keán, de csak az angol változata (Kean), szóval nem tudom. :( A kölök félig ázsiai lesz, és ázsiai nevet nem akarunk neki adni. Még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, ha lány, akkor Evelin lesz, csak készülni akarok fiú névvel is, nehogy a szülőszobán kelljen hirtelen bemondani egy nevet.

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 15. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!