Név-kérdés. Tetszenek? Melyik tetszik? Adnád a kisfiadnak, ha félig más nemzetiségű lenne?
Selton tetszik a legjobban.
Egyébként attól is függ,melyik országban fog élni a gyerek,mert,ha Mo-n,akkor keresnék kicsit "magyarosabbat",
de azért más országban is elfoadhatót,ha netán kiköltözésre kerülne a sor.
Nekem nincs bajom ezekkel a nevekkel. Vezetéknévhez kéne tudni, melyik passzol.
És mi a félig más nemzetiség? mert a google szerint a Keán magyar vagy török, a Selton angol, a Szilas magyar, a Zéta görög-magyar, a Teodor latin-német...
Kedves Válaszolók! Köszönöm az eddigi válaszokat! Az egyetlen, ami kicsit megbántott, hogy kutyanevekhez hasonlította valaki ezeket, de végül is mindegy. Én is találkoztam már Timi nevű kutyával, pedig az a név egyáltalán nem kutyanév. :)
Én nem pontoztam senkit, szóval ne harapjátok le az én fejem, de amúgy most majd megy a zöld kéz mindenkinek. Nekem is a Keán és a Selton tetszik, a páromnak csak a Keán, de csak az angol változata (Kean), szóval nem tudom. :( A kölök félig ázsiai lesz, és ázsiai nevet nem akarunk neki adni. Még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, ha lány, akkor Evelin lesz, csak készülni akarok fiú névvel is, nehogy a szülőszobán kelljen hirtelen bemondani egy nevet.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!