Ha a 18 heti UH-n kisfiút mondtak az 100% hogy kisfiú?
Vélemények tapasztalatokra vagyok kiváncsi
Figyelt kérdés
MA voltam a 18 heti UH-n...19 hetes vagyok. Azt mondta az orvos hogy fiú...de nagyon bunkó volt..nem is láttam az UH-képen a kukacát nem mutatta meg..attól még hihetek neki?
Én akkor hittem el totál hogy lányom lesz amikor láttam hogy nem lóg neki semmi a lábai között!13 héten fiút mondtak,utána a 20 héten kislányt,de nem láttam,így nem mondtam senkinek!23. héten pedig én is láttam a csíkot a lába között és azóta elhiszem hogy kis csaj!
2012. jún. 25. 15:05
2/9 anonim válasza:
Hát ha azt mondta hogy ő annak látja akkor nagy valószínűséggel az.bár tévedhet..nekem 12. majd a 18. héten is azt mondták úgy néz ki fiú, de nem mondták biztosra.most megyek szerdán megint, ha most is azt mondják akkor már biztos az lesz. :) várd meg a következő uh-t és csak utána kezdj vásárolni fiús dolgokat..biztos ami biztos.
2012. jún. 25. 15:08
3/9 anonim válasza:
Nekem már a 12 héten látszott, hogy valószinűleg kukacos. Aztán a 20 héten meg már nagyon egyértelmű volt. :) Azóta sem hagyta el a kukacát.
36hkm
2012. jún. 25. 15:10
4/9 anonim válasza:
Kedves utolsó ezen egy jót nevettem! :):):)
2012. jún. 25. 15:11
5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én nem láttam a kukacát :(( nem mutatta meg a doki!! Nem volt túlságosan kedves...de ha fiút mondanak abból nem lesz lány nem?? mármint nem lehet összetéveszteni nem?
2012. jún. 25. 15:21
6/9 anonim válasza:
Biztos nem azért nem mutatta meg neked,mert be akar csapni... Amúgy nekem a 18. héten fiút mondott,meg is mutatta,hogy "Látja? Ott a kukac!"Aha,mondom igen. Persze nem is láttam,hogy hol van,mert egy elmosódott uh képen én nem tudtam eligazodni,hogy mit kéne ott látni. De igazat mondott,mert fiú lett. A tiéd is fiú,ez szinte biztos!
2012. jún. 25. 15:23
7/9 anonim válasza:
Az első gyermekünknél a 20. heti uh-on a pasi 100%-ig állította, hogy Ő bizony lány. 24 hetesen mentünk 4D uh-ra, ott kb 10 másodperc után a következő párbeszéd játszódott le a doki és köztem:
Doki: Tudják már a nemét?
Én: Persze, lány!
Doki: Ő biztos nem!
Én: Akkor mi? :D
Volt ám nagy röhögés. :D :D
Ja, és tényleg fiú! Már 3 éves!
Most, a másodiknál már 13. hét körül lányt mondtak (4D), de nem volt biztos, a 20 hetesn már 100%-ra mondták. És azóta is lány.
27 hetes kismama
2012. jún. 25. 15:40
8/9 anonim válasza:
Hát nálam az első gyermek a 36-ik hétig lány volt,aztan kiderult h megiscsak fiu:D
2012. jún. 25. 15:44
9/9 anonim válasza:
nekem a 16.héten 4 D-n fiút mondtak 100%-ra, majd a 18.hetin (19 hetesen) szintén 100%-ra mondták. nálunk nagyon beterpesztett és mindkétszer -különböző orvosok-azt mondták nagyon csodálkoznának, ha "lány válna belőle". szval nekem meg sem fordul a fejemben, főleg hogy az elejétől fiúnak is érzem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!