34+5 hetes kismama vagyok. Ma voltam dokinál, és a méhszájam C1111. Szigorú fekvést mondott legalább 2 hétig. K?
ja a kérdezőnek,is válaszolnék! :) Szóval én inkább a magne b6-ot szedném,mert a másikból,már lehet sok lenne vagy más adag lenne az adag,inkább a dokibat kérdezd,nehogy gáz legyen! Kitartást,és könyű szülést.Volt valami tüneted,vagy csak elmentél dokihoz és hidegzuhanyként ért a hír? Ettől félek én is! Az én bogyókám nagyon fájdalmasan mozog,pont a méhszájnál,2 napja,de úgy hogy alig bírok felülni,vagy megmozdulni.
34 hetes szintén! :)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Szóval semmilyen tünetem nem volt,csak elmentem a megbeszélt időpontban a dokihoz.Amúgy 3 hete voltam utoljára vizsgálaton,és még C2000-es voltam.
Mikor megvizsgált,kérdezte,hogy nem volt-e semmilyen görcsöm se,meg semmi? Mert eléggé felpuhult a méhszájam,és elkezdtem nyílni is,ami nem túl jó ügye...:(
De nem..,nem volt semmilyen ilyen előjele a dolognak....Max szúrkált egy-kétszer a hasam... na de az még nem görcs....
Szóval a hideg zuhanyos dolog volt....,ahogy írtad....:(
Még pityeregtem is a mosdóban,mikor kijöttem...nem is tudtam elmondani a páromnak egyből...mondtam,hogy mindjárt elmondom neki,hogy mi a helyzet,csak lenyugszom egy kicsit....:(
Szia!
Ne agodj nem lesz semmi baj elözö terheségemnél a 25 hétöl volt a mészáj 1111.ki husztam végig tovább is 40+5 hetesen ugy kellet inditani pedig nem is sokat tudtam piheni mert akkor már volt egy 4 éves és egy 2 éves fiam.Te azért pihegy sokat!És írj h mi van veled!
Köszi! Aranyos vagy,hogy bíztatsz!:) Nagyon remélem,hogy nem akar nagyon hamar jönni a kis szaros...:) ,És kibírja legalább augusztusig...!! Amúgy aug.13-ra vagyunk kiírva.
Minden jót neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!