Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is van itt, aki a...

Más kismama is van itt, aki a 12. hétig barnázgatott?

Figyelt kérdés
Pénteken leszek 6 hetes. Pár napja barnázok. Az UH-n azt mondták, hogy ez beágyzódásos vérzés, ami eltart a 12. hétig. A petezsák alatt, pedig van egy kis haematoma, ami szintén tisztul. Ugye nem lesz baj sok pihenéssel? Már 2 babát vesztettem el.
2010. júl. 14. 07:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! 20 hetes kismama vagyok, de nekem semmilyen vérzésem, vagy barnázásom nem volt, de ez mindenkinél más. Szerintem amennyit csak tudsz, pihenj, és ne emelgess!
2010. júl. 14. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 3 babót hordtam igy ki. 1.-vel 12 hétig, 2.-kal 17 hétig, 3.-kal 14.hétig barnáztam. Első kettőnél sokat feküdtem, a harmadiknál tettem a dolgom (két gyerek mellett már muszáj csinálni amit kell) és semmi gond nem lett. Mindhárom egészséges, a picúr holnap lesz 3 hetes.

Nekem is volt 2 vesztésem, a 3. babánál szedtem Duphastont, ami annyit segitett, hogy minimális volt a barna.

Nyugi, pihi és minden jót! :-)

2010. júl. 14. 14:32
 3/3 anonim válasza:
Szia! Az első babával semmi problémám nem volt, majd a 2.at elvesztettem, a 10.hétben volt kis barna folyásom, majd elvetéltem. Most 18. hétben vagyok, itt is banáztam a 12-13. hétig, de szerencsére már elmúlt és semmi problémám azóta. Pihenj sokat és ne aggódj!
2010. júl. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!