17 hetes kismamak mekkora a pocakotok? Mennyit hiztatok?
Figyelt kérdés
Lecci tegyetek fel kepeket hogy megnezhessem!Elore is nagyon köszönöm nektek!!!2012. jún. 25. 14:01
11/18 A kérdező kommentje:
Hat 2 het mulva megzunk UH-ra remelem mar akkor kiderul,mar nagyon kivancsi vagyok!Voltam 15 hetesen UH de akkor azt mondtta a doki hogy meg korai megmondani!Szeretnek neked mosolygos fejet kuldeni de nem tudok sajna!te mennyi idös vagy?
2012. jún. 25. 21:24
12/18 anonim válasza:
Aranyos vagy!:)
22 éves vagyok,első babám lesz!:)
13/18 A kérdező kommentje:
Irtam neked privatba!:)
2012. jún. 26. 13:07
14/18 anonim válasza:
Szia, én tegnap voltam 17 hetes, és szerintem már hiztam olyan 6 kilót.... 66 ról indultam, szerintem olyan 72 lehetek most... de már látszik a pocakom nekem határozottan 2 hete. viszont nem érzem, hogy mozog.:S (első baba, első fali lepény)
15/18 A kérdező kommentje:
En hetfön voltam 17 hetes!En multhet pentek ota erzek furcsasagokat a pocakomba!!!:)Neked is mostmar barmikor jelezhet a picuri szerintem!:)
Nekem a pocakom nem igazan nagy meg!!Gratulalok a pici babahoz!!!:)
2012. jún. 27. 15:37
16/18 anonim válasza:
Alig várom hogy érezhessem... olvasgattam itt, hogy vagy kaparászás, vagy pillangószárny érintés, esetleg buborék kipukkanós érzés :)... neked milyen?
17/18 anonim válasza:
előző vagyok.... neked is gratulálok a picikédhez!!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjuk!!!:)Hat nekem inkabb a belmozgasra hasonlo,es luktetes es buborek!Ez a 3 -rom amihez tudnam hasonlitani!!:)
2012. jún. 28. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!